22/10 – u t f l y k t .

21/10 - j o r d f ä s t n i n g .
23/10 - F N k o n s e r t !

Hämtade kidsen tidigt på förskolan och sen drog vi till kompisarna i Lerum! Det blev en sån där go eftermiddag; med kaffe, smoothie, smarrig paj och vuxenprat i köket medan dom små röjde i lekrummet. Brukligt kaos utbröt strax innan å i samband med hemfärd, och när ett kvickt pit stop på Ikea (för retur av varor sen sist) stod på randen till inferno kändes det helt okej att låsa fast döttrarna i varsin bilstol å köra hem 🙂 Dessutom har alla eventuella förvirrade tankar på en ny thai-trip nu effektivt skjutsats tillbaka in i dimmorna. Än är det där ärret för färskt. Men det härliga från vår resa är också friskt och glatt! Fast… äh jag vet inte! ;p

Tack fina vännen för en härlig eftermiddag iaf! Och Thailand, det kan vänta 🙂

21/10 - j o r d f ä s t n i n g .
23/10 - F N k o n s e r t !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *