23/10 – F N k o n s e r t !

22/10 - u t f l y k t .
25/10 - l ö n e h e l g : )

Påskbergsskolan bjöd ikväll till sin traditionella FN-konsert, och jag hann oväntat fram preciiis i tid! I stressen hade jag missat få med mig plånkan, men turligt sprang jag på min mamma (som av en ren slump kom exakt samtidigt) i entrén så hon kunde lösa min biljett :p

En fin konsert var det. Lagom lång, bra urval (om än näsduken plockades fram ett par gånger) och gulliga kör-barn i de yngsta klasserna framförde ambitiöst sina olika bidrag. Ungarna hade övat, och det var stor glädje som spreds från scenen!

Negativt då? Jo, publiken. Det var ett tjattrande å ett tasslande och jag blir helt matt på vuxna mänskors oförstånd. Att inte klara hålla käft på en barnkonsert? Nä, buuh föräldrar. Bättring krävs.

22/10 - u t f l y k t .
25/10 - l ö n e h e l g : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *