27/10 – o m v ä g .

25/10 - l ö n e h e l g : )
28/10 - k a l a s f ö r b e r e d e l s e r !

Första höstlovsdagen spenderade vi delvis i Ullared. Tokigt, jo men det var okej. Nästan alla present- och julklappsbestyren till ungar åt höger å vänster färdiga nu, å det känns skönt såklart 🙂

Med oss hem hade vi också en ny TV från jobbet! Så. En smula struligt blev det då när vi hamnade bakom tre kilometer bilar efter en olycka (vi har släp på bilen), men när jag står vid dragkroken redo att koppla av för att göra en u-sväng kommer det en kille skuttande för att erbjuda hjälp (åååh liksom!) å som tack för hjälpen tipsade vi om vilken väg han kunde ta. Kvar lämnade vi oceaner av bilar kvar i kön och jag kan inte låta bli att förbanna den svenska inkompetensen vid såna här tillfällen. Led om trafiken för tusan!!

 


Vi fick en skogsvägsresa hem, grusväg å allt, och även om det tog en halvtimme extra (plus tjugo minuter i kö) så stod det vad jag förstått helt still på länsväg 153 i höjd med Haksered (vid avfarten mot Åkulla) i över två timmar? Med EN radiovarning från trafikinformationen. Uselt.


edit 23:25

En person avled direkt vid frontalkrock med en lastbil enligt Hallands Nyheter. Otäckt. Olyckan hände vid två, vi stod i kö en timme senare, vid 18:30 var bärgningsarbetet klart å då var där fortfarande kö, skriver Hallands Nyheter.

25/10 - l ö n e h e l g : )
28/10 - k a l a s f ö r b e r e d e l s e r !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *