30/11 – a d v e n t s p y s s e l .

29/11 - p a s s a n d e : /
1/12 - h ö s t l ö p .

Idag har vi haft annat typ av adventsmys än dom flesta andra – om jag ska tro Facebook å Instagram 🙂 För. Äh, du som känner mig vet att sånt där som högtidspynt å pyssel inte riktigt är min tekopp. Så. Att det skulle komma några egentillverkade julkransar eller mossbeklädda adventsstakar i mina feeds i sociala medier är lika högoddsigt som jag skulle fota hembakta lussekatter 😉 Stakar och stjärnor landade i fönstren först nu ikväll… det är mys med ljus i fönstren såklart men jag ligger lågt med julstämningen än så länge.

Så vad har vi gjort istället? Jo, medan maken var på jobbet fikade jag med en av mina bästa vänner (och kidsen lekte duktigt själva). Sen plockade EmmaLi och jag fram Loom-banden och med hjälp av youtube gjorde vi ett för oss helt nytt sorts armband!

 


en orm om armen 😉


Tack för avslappnad kaffestund Eva! Och för en jäklans trevlig kväll igår kväll Susanne o Mikael!

Jo just det ja. Det är en miljon minusgrader ute eftersom 2,2 grader i kombination med isvind från havet är apsilut sketakallt. Mallias är ute och organiserar ljussslingor… det verkar som att Morkullan behöver utöka beståndet för av ungefär fjorton slingor är ungefär enåenhalv komplett – knappt. Glapp är deras gemensamma middle name kan man säga 😀 så, det blir det inga foton på: helt enligt plan :p

29/11 - p a s s a n d e : /
1/12 - h ö s t l ö p .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *