21/12 – m e d u s i n 2 . 0

20/12 - j u l k o r t !
22/12 - t o m t a t !

Storasysters ser ut som en flygsvamp i halsen och penicillin is in da haus – igen. Barnen avlöser varandra, men denna infektion får helt annan dos (och sort) än lillasysters i förra veckan. Nu ska två stora piller sväljas tre gånger om dan hela julhelgen 🙁 stackars liten som kämpar, men med ett svalj svullet av prickar är det jäkligt tufft att klämma ner ens lite vatten…

Nu stundar – förutom en förmodat helt bedrövlig jul eftersom jag jobbar typ varenda dag – en vecka med pepp och hejjarop för tapper liten sjuåring. Och liksom 40.000.000.000.000 föräldrar före mig undrar jag: hur i helsefyr kan vi skicka folk till månen men inte skapa ett Kåvepenin som smakar nåt annat än %^*{#~??

20/12 - j u l k o r t !
22/12 - t o m t a t !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *