2/12 – s k e t a s k ô j : D

1/12 - h ö s t l ö p .
3/12 - r e g e r i n g s k r i s .

Jo den däringa roliga historien jag hintade om häromdan, den som jag fick höra av en kund medan jag hjälpte henom köpa hem ett par mobiltelefoner. Den var i sig inte så särdeles skojig, men… i hela den kontext den berättades blev det helt sanslöst galet! Jag knäckte mig verkligen! Tappade andan av gapflabb för det var så oväntat. Och lite skoj!

Asså betänk att jag fick denna Kålle & Ada-historia berättad för mig av en helt okänd mänska. På jobbet. Inför andra människor. Har jag tryckt ner förväntningarna nu då? Okej! Här vi gå, utifrån minnet:

  Kålle å Ada var i Slottskogen när Kålle plötsligt blir lite nödig.
  Inte kan jag kissa här, bland alla människor? sa Kålle förtvivlat.
  Jo’rå, menade Ada. Om du lånar min kappa så kan du sätta dig här på parkbänken med kappan över knät, å liksom hänga ner han mellan brädorna och kissa rakt ner.
  Sagt å gjort. Kålle lånar Adas kappa och sätter sig på bänken. Medan han sitter där känner Ada plötsligt att det var änna rätt länge sen hon känt efter på Kålle. Så hon smög in med handen under bänken och liksom smekte tag.
  Men så mjuk han är, konstaterar Ada lite förvånat.
  Öh du Ada. Kålle harklar sig. Jag bajsar.
1/12 - h ö s t l ö p .
3/12 - r e g e r i n g s k r i s .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *