4/12 – t a p p .

3/12 - r e g e r i n g s k r i s .
5/12 - t v f r e d a g ?

Ikväll har min mobil flygit mig ur nävarna två gånger. Rejält. Ena gången när jag hoppade ur bilen efter jobbet, andra nu alldeles nyss när jag skulle borsta tänderna, kolla cmoreplay å gå på dass, typ samtidigt. Kan det vara det undermedvetna som hojtar efter en nyare ifån? Eller är det bara åldern som tar ut sin rätt i form av fumlighet?

Medan maken är på julbord försöker jag få fason på tvn som envisas med att tappa kanaler (troligen boxerkortets fel) och samtidigt genomlida filmen Blow. Asså. Johnny räddar inte allt: jag har försökt förr men fixar inte… den är ju så seeeg! Men nu går jag å lägger mig. Kanske hinner jag somna både innan julbordaren kommer hem och filmen är slut (har dåligt med batteri på mobilen mä)? Isf får jag somna med Depp istället för med Mallias 🙁 å jag föredrar den verklige mannen framför tokfransen tillika förvisso en av världens vackraste, alla kvällar i veckan! Fast den ene av dom kommer iaf nu ikväll inte stinka ner kudden med gammal öl, snaps, skinka å sill 😀

3/12 - r e g e r i n g s k r i s .
5/12 - t v f r e d a g ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *