11jan – om att ge sin man en skrapa!

10jan - om Stormen Egon.
12jan - om om-fundering?

Rutorna är så saltstinna att de är att missta för vägg. Då passar det finfint att maken förra veckan i gåva fick en fönstertvättmakapär från Kärscher 😀 snacka om att vara i aktiv fas av planering :p

Apropå förberedelse har jag ikväll förundrats en smula över alla sönderblåsta och bortvindade attiraljer det berättas om på fejjan. Öh? Tur att jag hållit fingrarna borta från kommentarsfälten. Annars hade alla ”stackars er!” kompletterats med ”stormsäkring ftw!”…

Vid sidan om trasiga trädgårdsmöbler har FB och Instagram annars svämmat över av makalösa foton. Med stor avund har jag tagit del av ett skummande Västerhav, en stenbeströdd Strandpromenad, översvämmade hamnkajar och småbåtshamnar, vågbrytare framför höghushöga vågor och havsfåglar ovanför virvlande vackra vågor. Idag ville jag varit vid havet! Inte på jobbet. Vattennivån är ett par meter över normal nivå. Hela Barnens Badstrand är borta! Det är rätt coolt.

10jan - om Stormen Egon.
12jan - om om-fundering?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *