12jan – om om-fundering?

11jan - om att ge sin man en skrapa!
13jan - om vaccinerade små barn, kalasförberedelse och genomskinliga fönster.

Tidigare har jag fått frågan, ärligt och bestämt nekat, men… asså: ska vi kanske inte ändå åka nån skojig stans när jag fyller år i vår? Å torde det inte funka förträffligt fin fisk att lämna trettiotalet i NYC? Jag menar: tänk att åka från stan som aldrig sover å kunna säga att den gjorde mig ett helt år äldre 😀 ju mer vi funderar på saken, desto vettigare verkar det.

När vi var där 2009 var jag gravid och trött, men åååh som vi njöt av stan! Ett återtåg kan bara bli succé!


Battery Park & the Bowling Green på södra Manhattan, september 2009

Vår i the Village liksom?! Jag kan änna definitivt make it there!

11jan - om att ge sin man en skrapa!
13jan - om vaccinerade små barn, kalasförberedelse och genomskinliga fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *