17jan – om lite jobbplanering.

15jan - h u r r a f ö r M i l l a ♡
18jan - om att inte vara det minsta packad.

Först: TACK för alla grattisar till familjens lilla nybakade femåring! Jag ligger bedrövligt efter i kommentering men… varenda grattiskort, sms, telefonsamtal, presanger och annan korrespondens har mottagits med både glädje och tacksamhet från både jubilar och liten jubilars mamma! ♥

Sen. Jo. Först ”vanligt” jobb hela helgen, men på måndag blir det en smula ovanligt för då far vi till huvudstan för inköp till makens butik. Jo, lite ovanligt. Börjar få rutin i att hjälpa Lolles välja rätt inför stundande säsonger. Skojigt att få lite vuxentid och annorlunda arbetsuppgifter! Säljmöten, biljetter, parkering och hotell bokat. Och barnvakt såklart (vi är så himla tacksamma för våra mammors viljor och möjligheter att hjälpas i såna här situationer!)! Hemmet preppat för bortavaro. Dessutom. Kvällsunderhållning för ena kvällen förberedd – fyndade två biljetter till ett event i Globen på måndag kväll :p Å jaaa… eftersom vi bor på Riddargatan kommer vi om planen går i lås kvickt spatsera förbi min favoritbutik för komplettering av brickbord i Villa Morkulla 🙂 Funderar förresten ärligt på att packa löpardojjorna, för ehum en morronrunda längs Strandvägen ut mot Djurgården ser väl okej ut i Runkeeperstatistiken :D?

Sist. Jag tankade GSLen full idag. Det kostade ungefär som vanligt och jag glädjs generöst åt att Preembjörnen äntligen kan göra sig lite förtjänst på sin bränsleförsäljning! Att oljan kostar mindre än typ nånsin genererar uppenbarligen ingen prissänkning för oss konsumenter. Men du som ska åka skidor i Norge i vår lär kunna lyxa lite extra: norska kronan står jämförelsevis bredvid den svenska just nu! Men… saker återgår nog till som de brukar vara snarare än vi tror. Och då går sannolikt både bensin- och dieselpriserna upp – för att möta världsmarknadspriserna… :/


    edit 23:53

Men asså ååååh!! Preciiiis nyss får vi se att Dramaten satt in en extraföreställning av Utvandrarna på måndagen… hmm… plötsligt känns Idrottsgalan – som redan tidigare var fånig – extremt fånig…!! Men… äähh… MJAU!!

15jan - h u r r a f ö r M i l l a ♡
18jan - om att inte vara det minsta packad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *