1jan – om nya året, löften och gårdagsens nyårsafton!

29/12 - o f o r m l i g t .
3jan - om en promenad efter stormen Svea.

Nytt år, nya möjligheter blah blah. Äh! Det ligger så mycket predestinerat misslyckande, ödesmättad prestationsångest och undertryckt bluttanblä i nyårslöften att jag håller mig ifrån att lova för mycket just i samband med nya år. Faktum är att det var flera år sen jag gav ett nyårslöfte, men, för 2015 är det faktiskt en sak har jag gett mig på att försöka genomföra: jag ska försöka joggspringa 45 mil i år. Ett tag funderade jag på att lägga in X antal löprundor i lovningen också, men… njä… utmana inte predestinerat bluttanblä!fick tulpaner från min älskade man!


Nå. Nyårsafton igår då? Jo. Due to bedrövligt felplacerat virus i veckan blev det inga gäster och knappt nån dricka ur barskåpet, men vi åt en god måltid tillsammans (eller asså, jag åt inte så mycket men den såg smarrig ut!), spelade MIG Familj (fyraåringen, som fyller fem om femton dar, ljudade sig i eftermiddags fram till F A M I L J och jag typ dog lite), tittade på Hotell Transylvanen, hade snabbdisco framför Shazam å Spotify och skålade slutligen in tolvslaget på altanen under ett hav av andras fyrverkerier!

Vi andra säckade runt i myskläder hela dan men Milla, som har ärvt sin fars känsla för estetisk stil och finess, klädde på eget initiativ glatt upp sig kvällen till ära 🙂finklädd och med sked på näsan!


För att jämna ut antalet oskyddade foton på kidsen i nosarna kommer en lyckobild från enda planerat lediga mellandagen i lördags! Kidsen å jag passade på att byta lite julklappar, och i frostglädjen på vägen till stan passerade vi en å annan isfläck att skejta på!


lycklig på is! - 27 dec 2014
polarnopyret från topp till tå i dotterns egenvalda outfit!


Nu kör vi 2015! Jag inleder året med en sjukdag från jobbet imorron; smittar i minst 48 timmar från senaste symptom säger bl a 1177. Är förutom det faktum att jag inte är helt i ordning än självfallet inte ett dugg sugen på att smitta kollegor och kunder. Som det ser ut nu är jag redo för umgänge på lördag eftermiddag. Och resten av la family är änsålänge inte det minsta påverkad! Heja!

29/12 - o f o r m l i g t .
3jan - om en promenad efter stormen Svea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *