25jan – om en isig promenadjogg och en bf eftermiddag å kväll.

24jan - om äntligen snö på bästkusten!
26jan - om en stoooor mobil 😀

Paltade tre lager på mig, drog mössan över öronen, spände nyköpta broddarna på tassarna, spotify å runkeeper å sen en runda i strålande vintersol i ett landskap täckt av snö… och eh is!


attiraljer för vinterlöpning – tydligen även här på västkusten de här dagarna!


Imorron kör det ihop sig rejält när maken ska på inköp i Skåne/Danmark och jag har tidigt jobbvecka. Resultatet blev barn hos farföräldrar och vi ensamma från i eftermiddags. Jag har bytt gardiner (japp!), druckit kaffe, hängt ett spetsdraperi framför ytterdörren (håller ute dragig ytterluft men släpper in ljuset), druckit lite mer kaffe, bläddrat i min stora husbok (och drömt om tillbyggnader, igår såg jag ett program om Villa Varming i Danmark) och när jag nosat klart här ska jag läsa bloggar och sen en skvätt i min bok ”Kalla det va fan du vill”. Ikväll var planen att bese årets PS-musikal på Varbergs Teater (Spamalot) men det sket sig och sen är veckan slut.

24jan - om äntligen snö på bästkusten!
26jan - om en stoooor mobil 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *