28jan – om en årsdag för äventyr!

27jan - om en enormt seg dag. Och vecka.
29jan - om tbt.

Asså. För exakt ett år sen, exakt just nu, satt två väluppfostrade små flickor och deras då oväntat lugna mamma på ett flygplan från Thai Air, typ nånstans över västra Asien. Kan inte fatta att det gått ett helt år. En tillbakablick passar bra idag. En liten. Annars blir jag nostalgisk! 🙂

underbara Koh Bulonero på Koh Mook

typiskt Thailand!

semester på Koh Mook

spår från nattlig aktivitet på Koh Mook

ullisar på Koh Mook

 


Det är märkligt. Jag har nu när jag känner efter samma känsla som för ett år sen. Nyfikenhet blandat med fjärilar. Oro. Och lycka. Att kroppen kan minnas så? Det blir som en doft. En doft av då. Det doftar lindblomste. Min madeleinekaka!

ps. Allt om min resa och sånt därtill hittar du under taggen Thailand 2014. Om du liksom missat eller vill återblicka – som jag!

27jan - om en enormt seg dag. Och vecka.
29jan - om tbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *