7jan – J e S u i s C h a r l i e ?

Dagsens tips: tvätta händerna!
8jan - om den där lördagen vid Kåsa.

Så många känslor inför det vidriga terrordådet i Paris idag. Den viktigaste jag vill lyfta fram är att det är nödvändigt att minnas att militanta fundamentalismer aldrig är representativa för sin ”flock”. Det här är inte avskyvärda handlingar av sjuka och tokiga muslimer i huvudsak, det är avskyvärda handlingar av sjuka och trasiga människor som använder islam som anledning att få mörda och bete sig vedervärdigt. Ändå vet jag att detta kommer användas som motiv för hat av rasistiska, främlingsfientliga och högerextrema individer över hela Europa. Och det är sååå jävla bedrövligt.

Fast. Medan jag fördömer allt våld försvarar jag inte karikatyrer baraföratt. Jag är osäker på om #jesuischarlie?

Dagsens tips: tvätta händerna!
8jan - om den där lördagen vid Kåsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *