11feb – om kommentarslöst.

10feb - om första klassens utvecklingssamtal nr 2 🙂
12feb - om reporänta, nioåringen i Malmö och hur snabba vi är på att döma.

Kan inte låta bli att fundera över vad det kan bero på att jag tappat i stort sett alla mina kommentatorer? – utom vid få tillfällen närmast sörjande och vänner 🙂 antalet besökare är någorlunda statiskt (uppåt knappa hundra unika nosare per dag) men i kommentatorsfältet gapar det tomt. Jag undrar faktiskt varför?

10feb - om första klassens utvecklingssamtal nr 2 🙂
12feb - om reporänta, nioåringen i Malmö och hur snabba vi är på att döma.
15 comments Lägg till din
 1. Jobbigt kommentera från mobilen och det är där jag oftast läser, men jag försöker komma ihåg att skriva när jag sitter på datorn sedan.

   1. Sidan är ju inte alls mobilanpassad så när jag skriver så måste jag scrolla höger-vänster hela tiden för att se vad jag har skrivit.

    1. Jag har medvetet valt att inte göra nosarna specifikt mobilanpassade (tycker det är rätt fult) men jag kanske får fundera om då. Kanske är det här en skillnad mellan iOS och Android också? Jag dubbelklickar på texten – när jag ska läsa. Är väl samma hos dig? När jag skriver en kommentar syns hela rutan som vanligt eftersom jag vänder mobilen på sidan 🙂

     Nå, får väl ta tag i det där med mobilanpassning då… tack för bra input!

     1. själva läsandet går fint. tack vare min stora skärm 😉 men skriva är knöligt, för om jag väner på skärmen tar tangetbordet upp så stor plats att rutan ändå blir pytte och så får jag scrolla up-ner istället

 2. Jag märker samma sak hos mig. Om jag inte surfar runt och kommenterar så blir det tomt. Men läser gör jag ofta, även om jag inte skriver nåt.
  Just hos dig måste jag fylla i alla tre rader varje gång på paddan (inte på stora datorn) och då blir det ju krångligt. Hos vissa sparas alla uppgifterna, men inte här.

  Jag noterar att de som själva är väldigt flitiga får precis hur många kommentarer som helst, men det tar också en massa tid att svara på alla. Så jag är rätt nöjd…har ju så mycket att göra som pensionär…

  1. Det här är min huvudorsak: man måste jobba för kommentarerna. Jag är inte i närheten av lika ”duktig” på att kommentera hos andra idag som för några år sen – när jag också själv hade mycket fler kommentarer – men jag tror ändå inte det är hela svaret.

   Jag vet inte vad det beror på att du måste fylla uppgifterna gång på gång. Själv är allt förskrivet men det är kanske för att jag är administratör? WordPress jobbar ju inte riktigt som blogg.se, blogspot eller blogger men om det är ett allmänt problem att infon inte följer med vet jag faktiskt inte! Kan du testa att logga in med ditt användarnamn och se om du förblir inloggad (då hänger namn, epost o adress med)? Eftersom det funkar på datorn men inte på paddan är det kanske webläsaren som inte stöds? Kan du inte fråga din personlige tekniker, han har kanske bra koll på sånt där? 🙂

   Å så, hehe, jag har inte fullt så uppbokad kalender som ni pansjonärer, men nog är det mindre tid – och ork – nu än för några år sen!

   Grattis igen på bröllopsdagen förresten!

   1. Ibland måste jag fylla i allt, ibland bara trycka logga in på förifyllda och ibland (som nu) är jag inloggad. Jag får oftare fylla i på mobilen, vilket ju då dessutom gör det ännu ”jobbigare” att kommentera där.

    1. Men gudars va märkligt. Varför är det så tro? Min gissning är att det är inställningarna/förutsättningarna i webläsarna som spökar. Kanske rensas cashe ojtåmojtiskt eller nåt?

     1. Instämmer med föregående. Ibland finns raderna ifyllda, ibland inte. Oftare inte på mobilen. Och dessutom tycker jag att det blivit oftare som de ifyllda raderna försvinner jämfört med innan.

 3. Jag har alltid en Nossida kvar i safari , och behöver aldrig logga in men får ”bläddra” framåt i olästa nosningar om jag inte varit inne på några dar, lösenord måste bara användas nät dry är skyddade nosningar!
  Skriva går skapligt oftast numera (är praktiskt taget alltid bara på på IPhonen), bortsett från de tjocka fingrarnas problem, förståss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *