14feb – om off we go, utan Valentin!

13feb - om mitt språkarv.
15feb - om söndagssol!

Kvart i åtta lyfter vi mot Gran Canaria!

Resfebern har gått i vågor men just nu är den hanterbar. Dags för frukost, om en nu får i sig nåt…

Igår gjordes de sista ärendena på stan i sällskap av min hipstertjej – syrran var hemma å underhöll en snäll mormor med Happy Feet samt högläsning. Vädret var halvvisset på oss men wir nicht klagen. Tänkte liksom att det väl förhoppningsvis blir lite bättre i Puerto Rico? 🙂

 

Tjenixen!

13feb - om mitt språkarv.
15feb - om söndagssol!
7 comments Lägg till din
 1. Men så gött. Sol, värme (eller ja, alltså varmare än här! Men kanske inte thai-varmt…) och L E D I G H E T. Som jag avundas er (och unnar er varje sekund samtidigt såklart!) Hoppas ni får en härlig vecka med lite bättre väder än sist, fri från sjukor och en massa skoj.

  Kram på er allihop!

  //hon som däckar i feber lagom till väskustbesöket 🙁

  1. Förresten. Kan man få önska en liten recension av resan sen?! Typ om poolerna var varma, maten god, hotellet barnvänligt osv? Vi var ju på Fuerteventura för 2 1/2 år sen och jag har lite svårt att acceptera den kalla Atlanten nämligen… Samtidigt är det ett ”lagomt” vinterresmål för en veckas semester.

   Njuuuut nu för mig med!

   1. Läste om din sjukdom din stackare 🙁 hoppas ni fick det ok iaf?

    Klart man kan få recension. Brukar ha som intention att alltid sammanfatta resa och boende men sen försvinner det alltid… i väntan på nosning om saken: det är väldigt bra väder här!! Tydligen är Puerto Rico väldigt solsäkert? Hotellet bra, dyrt, rent men inte ”barnvänligt”. Det visste vi när vi bokade så vi har förberett kidsen på att uppträda ”vuxet” 🙂 poolen är fräsch och uppvärmd, maten på alla ställen vi ätit himla bra. Havet är ju kallt här, men Teneriffa å Gran Canaria (som vi är på nu) är solsäkrast av öarna så vi åker alltid hit. Vågar inte chansa :p

 2. Oj, var det så nära förestående?! Hoppas att ni får fint väder och härliga dagar. Puerto Rico är ett av de få turistorter jag har varit på. (Men stranden i Maspalomas var finare även om PR är trevligare som ställe)

  1. Vi promenerade bort förbi Amadores igår och där var det nästan turkosblått hav. Måste varit importerad sand?

   Jsg har aldrig varit här förr men det är fint. Fast vi bor ju precis vid havet, kanske inte varit lika förtjust att bo flera km upp på bergen. Men då har kanske hotellen badbussar till havet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *