15feb – om söndagssol!

14feb - om off we go, utan Valentin!
Dagsens tips: istället för semla 🙂

Vi har funnit oss tillrätta. Det var en lååång alla hjärtans lördag igår som avslutades på grillrestaurang med ohemul mängd jättegod mat och reserva-Rioja. Millan – som sovit sex timmar i natt och nada mer – slocknade i ett vuxet knä och EmmaLi var redo för detsamma när vi snurrade upp på rummet kl närmare elva på kvällen. En m y c k e t bra förstadag i Puerto Rico!

 

Andradan har vart fin fisk den mä 🙂 strandslott på fm, poolare på em och nu när solen gömt sig bakom grå moln ska vi göra oss tidigt färdiga för visit hos svärföräldrarna i deras rum på VIP-avdelningen å sen fiskrestaurang. Sjuåringen som älskar fisk överlycklig! Femåringen… inte lika much men vi har lovat att där finns annat å äta också!

14feb - om off we go, utan Valentin!
Dagsens tips: istället för semla 🙂
6 comments Lägg till din
 1. Åh, vad härligt ni bor! Alldeles nere vid stranden. Ser underbart ut.

  Men en långpromenad på skare i isande vind… okej, jag hade lätt bytt det mot ett plask i poolen!

  1. Ja vi bor förträffligt här! Krypavstånd för sandarkitekterna och friska havsvindar inpå knuten gör solstolarna vid poolen uthärdliga 🙂

   Skarepromenader låter okej, men ljummen strand är ändå inte dumt tycker jag!

 2. Har du provat på strandpromenaden till Amadoras (eller vad det heter) än, den börjar vid marinan har jag för mig så det bör vara skapligt nära!
  Jobba på kulören lite, skulle va kul att se DIG med lite färg!
  Puss

  1. Jajemen den är provad många gånger! Fast det vet du ju redan nu, eftersom jag är snigel på att svara på kommentarer 🙁

   Kanske kommer foto på mig 😉 i en poolbomb tillåmä? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *