24feb – om vykort

23feb - om att va steglös.
27feb - om morgonstund på balkongen. 

Halva förmiddan gick åt att plita ihop vykort till närmast träffade där hemma. Postens tjänst ”Riktiga vykort” (använder via app i mobilen) har varit vår leverantör i många år och det funkar skitbra, men alltid är det nåt som strular såklart. Vissen internetuppkoppling är vanligaste orsak… å så brukar det ta en liten stund att välja foton såklart 🙂

23feb - om att va steglös.
27feb - om morgonstund på balkongen. 
4 comments Lägg till din
 1. Hej Ullrika!

  Roligt att läsa att du gillar tjänsten Riktiga Vykort och att du tycker appen fungerar smidigt. Eftersom du verkar använda tjänsten en del vill jag gärna bjuda dig på ett gratis kort. Om du ringer eller mailar oss och säger att du fått ett meddelande från Erika så fixar vi så att du får det fria kortet direkt på din app.

  Du når oss på tele 0771-33 33 10 knappval 5 eller via email kundservice.digital@posten.se. Vi svarar måndag till fredag mellan kl 08,00-18,00.

  Med vänliga hälsningar
  Erika, Posten – Riktiga Vykort

 2. Oj, glömt tacka för finfina vykortet, micket fint!

  Och om gårdagen: såna dagar finns, skönt då att ha semester och inte vara ensam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *