7feb – om årets enda livesedda melodifestivaldeltävling.

6feb - om färdigvelat och en liten fredagskock!
9feb - grötskalle.

Har ondgjort mig en smula (på Facebook) över På Spåret-spoliers (på Facebook), å har (på Facebook) deklamerat tv-tablån som typ antik, boring och död. Men! Mello – och dylika direktsändningar, typ sport etc – ser även the Hedberts live (fast resterande tre deltävlingar kommer vi missa: om man inte kan se från Canaries?). Så. Nu är speedade små barn precis i säng och två utmattade föräldrar ska strax rinna ner i soffan med resterna chips (och en jäkligt god rom). Å typ andas.

Båda föräldrarna f’resten nöjda med att fått varsin låt till final. Tjejerna hejjade på samma som jag tror jag, och lite på dom däringa dockorna. Eg tyckte jag Molly (bidrag nr 1 asså, inte en av dollsen) var bättre än Saade, men folket tycker aldrig som jag (förutom när Las Vegas vann men det var ett jefla gnäll efteråt).

Filippa Bark. Säger bara. Filippa. Bark. BAM!

6feb - om färdigvelat och en liten fredagskock!
9feb - grötskalle.
2 comments Lägg till din
  1. Jag (som såg ”bandad” repris natten mot måndag) tycker Mollys låt var övelägset bäst! Jag tyckte Saades var ok och Jessicas dög, resten var kass, tur att det ännu finns chans till något bra! …. jag undrar ibland hur dåliga de låtar är som sorteras bort när sådant som den gnälliga pappalåten och den med. de två killarna (inte vårt fel?) antas ha en chans med hela Europa som arena?
    Hoppas jag inte stampade någon alltför hårt på tårna nu!

    1. Undrar också lite hur dom tänker. I vissa lägen är det som att låtar ska vara med bara för att skapa opionon eller för att bli radiohits. Björkman kanske jobbar nära lämpligt skivbolag?

      Ja. Molly var riktigt bra. Otroligt att hon inte ens gick vidare till de första fem?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.