9feb – grötskalle.

7feb - om årets enda livesedda melodifestivaldeltävling.
10feb - om första klassens utvecklingssamtal nr 2 🙂

edit 10feb :p

fick ett sms från en go kollega dan efter… 😀

 

Inte haft min mest topnotchiga dag på jobbet. Yrade runt mellan hit och dit halva dan kändes det som, misslyckades sen med det mesta i kassan (glömde t ex ta bort rätt antal pengar ur växelkassan), gjorde konststycket att paketera en datorskärm utan kablar (vilket rättades till efter påpekande av undrande/skrattande/pikande kollegor), åt två kilo Polly (vi har lite gammalt godis som inte kan säljas) samt hann inte fysiskt stoppa en larmande tjyv (men mina kollegor gjorde jobbet färdigt!). Nåväl. Nu slipper dom mig i Ullared resten av månaden; hemmajobb, semester och gärna sol för hela slanten nu!

7feb - om årets enda livesedda melodifestivaldeltävling.
10feb - om första klassens utvecklingssamtal nr 2 🙂
3 comments Lägg till din
 1. Vissa dar skulle msn stannat kvar i sängen. Eller är det så att du bara behöver semester. Ett avbrott från vardagspusslet och få ny energi.

  Ha det nu riktigt skönt. Se till att njuta och få lite sol på näsan. Perfekt att smita från Sverige nu och förhoppningsvis komma hem till mer vår.

  1. Haha! Jaa… men jag hade inte gjort nån nytta i sängen heller just den dan 😀

   Å tack! Vi ska försöka ha det superbra! Mysa, läsa böcker och låta kidsen leka och simma så mycket dom vill. Hoppas vädret är med oss bara, det har varit rätt svajigt den här säsongen har jag läst… Men bara att slippa bädda, göra frukost, diska och tvätta är värt mängder, sen kan vädret vara lite som det vill. Vi har packat varma tröjor och långbrallor 🙂

   KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *