1mars – om halvdö’a nosar och hemma igen.

27feb - om morgonstund på balkongen. 
2mars - om att va på banan igen. 

Blidde nåt vajs med nos-servern (eller rättare sagt med mitt lagringsutrymme) men nu verkar jag vara på banan igen?

Ont om kommentarer från vår resa och det kan jag förstå. Vem orkar skriva nåt under mina vi-har-det-så-jäkla-bra-och-njuter-inlägg 🙂 kul att ni velat följa iaf – besöksantalet ligger t o m något högre än vanlig (helgen undantagen då det inte gick att komma in)!

 

För att belysa skillnaden mellan igår och idag… asså… typ såhär;

vs

 

Vi är alltså hemma igen. Det känns okej, men jag har inte stuckit nosen utanför dörren idag. Snöblandat regn och en temp på sisådär fem grader har inte lockat avsevärt. Men jag höll på att tappa hakan när jag framåt eftermiddagen kollade ömsom ut genom fönster och ömsom på vägguret och såg att det klockan tjugo över fem fortfarande var ljust ute! Å i trädgårdslandet fick jag se en liten klunga förskrämda små krokusar försiktigt sticka nosen över markytan. Det har hänt mycket på vårfronten på en halv månad 🙂


ps. vi skubbade från simskolan idag… tycker barnen fått nog med vattenträning de senaste två månaderna (fel: veckorna! 🙂 för att med gott samvete sitta i soffan å kolla femmil och världscuphoppning från Scandinavium! en typiskt mysig söndag.

27feb - om morgonstund på balkongen. 
2mars - om att va på banan igen. 
5 comments Lägg till din
 1. Jahaja, det fastnade inte, gör väl om och får med det då?
  JO, det var väl FÖRRA året du och flicksen var borta två månader, eller är JAG lost in time? I år var det ”bara” två VECKOR, men det kan ju vara mycket nog med vattenträning om det plaskas dagligen!
  Välkommen tillbaka till verkligheten!
  Puss

  1. Hehe! Blidde en go blandning av två veckor och halv månad i skallen 😀 men nu har jag rättat till!

   Tack tack för välkomnandet!

 2. Välkomna hem!! Mysdagar i soffan behövs dom också!

  Måste träffas snart – vi saknar er!

  1. Ja hela familjen behövde lite tid ihop lixom :p haha! Men seriöst så orkade vi faktiskt inte. Vi hade tänkt göra det, men när det började närma sig ”måste fixa lunch” osv så ropade soffan högt… Millan högljudd besviken men gick att muta med pussar och en tur till Ica <3

   Gudars ja vi måste träffs! Görlänge sen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *