23mars – om lite vardagsspänning!

22mars - om vår lilla mästersimmare!
24mars - om att kompa ut i onödan a k a t ex skitjefladynga i löpskorna samt ett verkligt passande telefonsamtal.

Måndagsmorgondramatik: bussen lite trasig men smidigt byte på en hållplats vid Industriområdet och nu har vi en annan buss! Lite stressigt med utanför-boxen-händelser även för rutinerad chaufför tydligen för nyss glömde han stanna för en stackars passagerare som stod där efter att lydigt ha plingat 🙂

Nu. Ny vecka! Vad ska du hitta på denna sista arbetsvecka med vintertid?

Tjenixen!

22mars - om vår lilla mästersimmare!
24mars - om att kompa ut i onödan a k a t ex skitjefladynga i löpskorna samt ett verkligt passande telefonsamtal.
2 comments Lägg till din
  1. Jag ska jobba ganska lugnt och är sedan ledig hela helgen. Tog några semesterdagar för att jag inte ska bränna slut på mitt ljus. Tänkte vara spontan och se vart här det barkar. Blir nog bra, det där. 😀

    Avslutar helgen med en ledig måndag då jag ska överlämna vårt lilla monster till veterinären för ett sådant där testosteronhämmande snitt. Han lär inte vara särdeles glad på mig, men det är som det är med det. Han är så älskvärd i övrigt och glömmer förhoppningsvis så fort att tjurigheten troligen går över ganska snart.
    Kram!

    1. Vicken härlig helg som fortsätter hela måndan! Klok du är som känner av och stoppar i tid. Fortsätt så! Ska bli spännande att se om ni hamnar eller bara landar gött hemma 🙂

      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *