27mars – om kaffe som maktmedel.

26mars - om att ha närt en musikalartist vid min barm!
28mars - om loppisförsäljning, Earth Hour 2015 och ett helt misslyckat stjärnskådarförsök.

Ibland hamnar en i de mest märkliga situationer! Min kollega fick imorse en rätt o-go start på dan när han blev hindrad att hoppa ombord på bussen – med sitt kaffe. Han som alltid åker buss med sitt pappmugg med lock fattade ingenting. Asså. Jag var ingen bra vän när jag fick höra storyn; nyköpt Pressbyrå-kaffe och chauffören bah ”nääää!”, kollegan lämnar lydigt kön för att slänga sitt rykande varma kaffe i närmsta papperskorg (50 meter bort), hoppar på bussen, googlar kaffe-på-hallandstrafikens-bussar typ, och… blir ställd när han läser att det inte alls är förbjudet att dricka kaffe på bussen utan är upp till varje chaufför att avgöra?! Asså igen. Här nånstans övergick mitt försiktiga fnitter i gapskratt!! Sicken fredagsglädjespridare den däringa busschauffören 😀 kl 7:04 vid järnvägsstationen… HEJJA servicegraden dör liksom!

Kollegan var iaf efter googlandet något tacksam. Hans missnöje var nämligen inte i närheten av den en annan hallandstrafikpassagerare framfört offentligt. Historierna skiljer sig till en början inte alls, på slutet alldeles väldans: ”nyköpt Pressbyrå-kaffe och chauffören bah ’nääää!’, blivande passageraren lämnar lydigt kön för att slänga sitt rykande varma kaffe i närmsta papperskorg (50 meter bort), ser bussen fara iväg…”… Undrar om det var samma chaufför? :p

Trevlig helg vänner! Själv ska jag stå på loppis i Halmstad. Kom å köp om du är i närheten!

26mars - om att ha närt en musikalartist vid min barm!
28mars - om loppisförsäljning, Earth Hour 2015 och ett helt misslyckat stjärnskådarförsök.
4 comments Lägg till din
 1. Så elakt (framförallt att köra) och så onödigt och varför?

  Dessutom blir det ju selektivt om busschauffören bestämmer, för hen ser ju bara muggen om du håller den i handen. Min termosmugg som transporteras i väskan skulle ju slinka igenom. Liksom alla flaskor med dricka! Antingen får det ju vara förbjudet att (äta och) dricka på bussen eller inte!

  (Plötsligt gillar jag tågvärdarna ännu mer som ibland kommenterar hur gott mitt kaffe luktar)

  1. Men eller hur!! Precis så känner jag också. Är sjukt icke-impad av godtyckligt reglemente. Blä för makttokiga kaffeogillande busschaufförer. Fast hon körde bussen jäkla säkert å bra!

  2. EXAKT! Kaffe? Nänä, detta är ett urinprov jag ska lämna på VC i Ullared 😛 ”vill du smaka”? *moahhhhh*

   Och ditt kaffe luktar jäkligt gott på söndagar mä! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *