10april: om ett ljust men känslosamt avsked.

8april: om mitt knä - för sjuttielfte gången 🙂
11april; om jobblördag, en bedrövlig otur, en ligatitel och "äntligen" regn.

Idag har jag varit på begravning. Min gamla lilla farfar är nu, pigg och 95 år gammal, ensam kvar i syskonskaran som från början var sju.

Jag vill en dag gärna kort berätta om min farfars yngsta syster Karin Grenfeldt: en häftig kvinna, på många sätt långt före sin tid. Men nu är timman sen och jag har inte alla tankar i ordning. Det får bli en annan dag.

Go’natt!

8april: om mitt knä - för sjuttielfte gången 🙂
11april; om jobblördag, en bedrövlig otur, en ligatitel och "äntligen" regn.
2 comments Lägg till din
  1. Bra att du följde med, framför allt pappa behövde nog stöd, hade jag kunnat hade jag också gjort det. Farfar satt på soffan i går när jag gick förbi, han verkade ok.

    1. Han var oväntat samlad, och farfar tog det bra. Han är väl van. Så många begravningar han varit på i sitt liv, och de senaste åren har han ju begravt ungefär alla han är släkt med på nära håll… ni är ju lite lika på det viset, ensamma kvar från första familjen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *