11april; om jobblördag, en bedrövlig otur, en ligatitel och ”äntligen” regn.

10april: om ett ljust men känslosamt avsked.
13 april: om en ledig måndag som (bl a) blidde till ett uppdaterat hem.

Glada kunder och kollegor gjorde lördagen kort. Men att vi var barnlediga igår kväll, och hamnade hos grannarna precis bredvid, tog ut sin rätt för oj så trött jag var efter stängning… kaffe är fina fisken då!

Turligt/planerat var det alltså inte jag som satt bakom ratten för bilpoolen idag. Men. När jag lugnt och efter-jobbet-en-lördag-nöjd kom traskande längs gatan hemma, nyss avsläppt vid Varberg Energi, såg jag maken och svärfar komma ut genom dörren från vårt hus. De hade åskådat BoIS få stryk i hemmapremiären mot Mjällby på Påskbergsvallen så de mörka minerna tolkade jag alltså som förlust-tjurighet, men nänä så var inte fallet. Tydligen hade svärmor – som barnvaktat idag – typ precis trillat rejält illa på ena axeln och armen så jag slet åt mig bilnyckeln, kastade in väskan i baksätet, svärfar i fram och vroomade iväg mot Trönninge. Möttes av en lite skärrad sjuåring, en sprallig femåring och i köket en lessen farmor som med tydlighet hade rejält ont. Lyckligtvis förstod vi snabbt att inget var brutet men det blev såklart en trip till akuten (alla vårdcentralen stängda vid den tiden). Domen föll några timmar senare: armen stilla i mitella i två veckor. Usch så tråkigt 🙁 men TUR och LYCKLIGT att det inte gick värre! Kryas fort nu önskar vi

Bryter av med något lättsamt och meddelar för framtida minnesbank att Zlatan ikväll tog sin 24:e stora titel (sin tolfte ligatitel om jag räknar rätt?) när PSG bortavann över Bastia. Sveriges största fotbollsspelare. Japp.

Ute faller vårregnet och det är inte alls dumt för det är torrare än torrt ute. Minns inte ens när det regnade senast? Görlänge sen var det iaf. Men imorron ska det vara varmt å gosigt igen. Det gillas! Å det får gärna hålla i sig till på måndag när jag är ledig! Då ska planeras lite packning för NYC tror jag. Börjar närma sig nu… om två veckor exakt är vi framme 😀

10april: om ett ljust men känslosamt avsked.
13 april: om en ledig måndag som (bl a) blidde till ett uppdaterat hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *