13 april: om en ledig måndag som (bl a) blidde till ett uppdaterat hem.

11april; om jobblördag, en bedrövlig otur, en ligatitel och "äntligen" regn.
14april: om Hallandstrafiken i ett visset nötskal. 

I fredags for jag, efter att jag lämnat kids hos svärmor och svärfar, till en av mina favvobutiker i stan. Jag är som bekant inte så överdrivet förtjust i att gå i affärer… är således rätt selektiv i mina shoppingval och jag går dit jag vågar lita på bra service, ärliga åsikter och intresserade säljare! Jajamen, more klarar alla kriterier, å det är alltid trevligt att hälsa på Titti i sin butik 🙂

Nå. Med mig hem följde bl a en liten Äng från Klong samt en bricka och tre kuddar från geniet Nadja Wedin. Två av kuddarna fick idag byta plats med ett par andra, och ihop med vasen och brickan bor de nu alla i tryggt förvar hos oss!

hemfix, 13apr15
såhär ser det ut hos oss just nu!


Jo. Passade på att möblera om i stringsen i helgen också. Asså. Jag är så galet opysslig egentligen, och heminredning är sånt jag helst hade överlåtit åt andra (om jag haft råd), men jag tycker det är skoj att pilla och filura. Bilden på mig bland tavlorna är det f’resten sjuåringen som har tagit 🙂 och de blidde typ inte alls arrangerade som de ser ut på bilden här ovanför. Men jag måste testa trettioåtta olika varianter innan jag nästan blir nöjd. Sen brukar jag göra om sju gånger till, låta det gå en dag eller så och efter ett par veckor ha ”vant mig” och låta saken bero. Hur gör du när du dekorerar och möblerar hemma? Nöjd direkt eller lika velputtig som jag?

11april; om jobblördag, en bedrövlig otur, en ligatitel och "äntligen" regn.
14april: om Hallandstrafiken i ett visset nötskal. 
8 comments Lägg till din
 1. Inget velande här, inte! Pang på med grejerna bara. Det är sällan jag ärtvärsäker om annat, men hur jag vill ha det omkring mig, det vet jag.
  Sen möblerara jag sällan om, är väl rester från de många olika hemmen som var färdigmöblerade – men som då blev nya på varje ställe. Jag vill ha det som det är. Maken låtsas ibland vara intresserad, men det är bara fejk. Han bryr sig inte, men litar på min smak.

  1. Önskar jag var sådär cool i min inredningstarm… men nä, det är velandets mästerskap när jag är igång! Fråga maken. Han vet 😀 å jadå, han brukar låtsas bry sig här också. Det är nog en fråga om kombinerad överlevnadsinstinkt och vilja att hindra frun från avdelning 11 (traditionellt en av de psykiatriska avdelningarna på sjukhuset här i stan) antar jag. Klok är han iaf! Och bra på många andra vis mä 🙂

 2. Det ser väldigt fräscht och piffigt ut hos er! Den där fiffiga vasen verkar bra. Synd att vi rensade bort stringhyllorna när de blev omoderna – ingen kunde ju ana att de skulle bli heta igen.

  1. Tack det var snällt tyckt (och skrivet)! Vasen är superpraktisk för små buketter plockade av små flickor t ex. Nu när alla äggkopparna gått sönder typ så får den här rycka in!

   Ja string ja. Själv är jag en sån som typ alltid älskat just den möbeln. Min farmor hade en i det som nu är vårt sovrum och jag tyckte den var så jäkla fin. Hon hade satt två på bredden liksom och hade böcker jag brukade bläddra i i den. Nu hänger just den hyllan i EmmaLis rum. I Millans sitter en nyköpt, och den i köket är från renoveringen precis innan eLi föddes på sommaren 2007 – så den är inte purung direkt. Den vita i vardagsrummet har stått nerpackad sen vi köpte den till Millan (när hon var typ ett eller så). Den passade inte så bra så som vi tänkt, så efter att ha stått i garderober och i hörn i diverse olika rum sitter den nu på väggen i vardagsrummet. Inga böcker i tyvärr, dom har jag i en annan hylla i hallen, men jag får utlopp för mitt måste-ha-många-grejer-omkring-mig med en sån här hylla!

  1. Men asså för sjuttiofjärde gången TACK gulliga du! Du är gullig som tycker så, och är ännu gulligare som skriver det <3

 3. Snygg vas. Den var väldigt originell. 😀
  Här velas ingenting. Jag kollar vad som passar, ställer dit/sätter upp sakerna och sen får de vara kvar där tills jag inser att det gått ett gäng år och det kanske är dags att uppdatera något för att få lite omväxling i tillvaron. *haha*
  Kram!

  1. Tack! Ja visst är den fin? Titti stod och packade upp den för några veckor sen när jag var inne hos henne för att kolla på en fönsterlampa (blidde ingen lampa då) och den har inte lämnat mig liksom. Det är inte ofta jag känner så, så det gällde att passa på att shoppa när känslan liksom infunnit sig 🙂

   Haha! Du och Bloggblad här ovanför är likadana då. Jag önskar så jag hade lite av er beslutslust! Här är nåt som kan liknas vid ångest när det kommer till inredning och möblering… :/ men efter ett tag brukar jag ändå lugna mig och falla till föga med det vi har. Det är ju rätt fint att ha ett hem att bo i, med väggar och tak och lite möbler i. Nåt sånt där snajsigt designhem kommer vi aldrig ha, det är inte vår stil att vara enhetlig liksom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *