23april: om en evighetslång packning…

22april: om att jobba i gympadojjor.
24april; om ett tårat avsked och ett stilla kaos.

Nu går ögona i kors men vi börjar bli klara! Aldrig har jag haft med så mycket kläder – typ dubbel uppsättning beroende på väderlek – men vi reser med dubbla resväskor så vi har gott om plats 🙂 Bara skorna tar ju en kvadratmeter! Jag kör med trippel uppsättning rejäla gympisar, vågar inte chansa såsom ryggen beter sig just nu, och två finskor (däremot inga danskor). Maken är mer modest i sin packning och det är väl tur det.

Har inte riktigt klurat ut hur jag ska göra med min kamera. Dvs, hur den ska transporteras. Antar den hamnar i blå elefantväskan aka handväskan: redig kameraväska äger jag ju ingen egentligen, det brukar gå finfint ändå.


har kompletterat utrustningen med ett stativ som kramas

Med tillskottet blir det lite extra tungt att kånka såklart, men jag kommer utnyttja makens muskelkraft så mö jag kan och får – dvs han kommer bära den mest hela tiden så länge den inte sitter i näven på mig 😀


Det är vackert på västkusten just nu! Idag var det kallt som hundan (i vinden) men högtrycksluft och ljuvligt friskt.

På vägen hem från förskolan gick vi hand i hand. Vansinnigt mysigt asså! Hemma på vår gata hälsade vi på nya grannarna: morkulle-palten har fått en partner! På bilden längst ner till höger anar den skarpsynte två små öronpar mitt i gräsåkern på ödetomten bredvid vårt hus:


grönt och grant och stjärnmagnolian strålan ikapp med nyfådda evigt vackra solrosorna å så harpaltarna på granntomten


Nu är det nog dags att krypa till kojs. Fast nån timmes jobb har vi framför oss!

22april: om att jobba i gympadojjor.
24april; om ett tårat avsked och ett stilla kaos.
2 comments Lägg till din
 1. Jag TROR det finns kläder att köpa i NY om det du har tagit med dig inte är ”rätt” 😉 skor däremot gör du rätt i att safe-a med så gott du kan!

  Du skulle ju sagt nåt om kameraväska tidigare! Kunde jag säkert fått låna farsgubbens åt dig!

  Kram och ha det nu fantastiskt underbart och hälsa tjejerna att nu gäller det att dansa på bordet när katterna är borta 😀

  1. Hahaha! Ja, det tror faktiskt jag också! Men… jag har ju hela garderoben full av gamla kläder så det känns roligare att lägga pengarna på smarriga drinkar på rooftopbarer, glassar i parkerna och häftiga museer 🙂

   Ang kameraväska så _har_ jag flera stycken, men jag tycker de är så meckliga att kånka omkring på… tack ändå sötnos!

   TACK! Vi ska hälsa dom det. De är lite ängsliga båda två (tror de trissar varann) så de behöver nog lite pepp <3 å kanske vi mä! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *