6april; om en annandagpåskjobbdag, en iställetförspringtur, Jordskott samt otäcka bilder på Facebook.

4april: om speedy ullisar.
7april: om ett typiskt bra brev!

En helt galen dag på jobbet idag! Massor av folk och glada kunder och oväntat mycket att göra! Å så fick jag reda på en jätterolig sak, så trots att jag fick rycka in i kassalinjen och inte fick nåt alls på min avdelning blidde det en sketabra dag på jobbet! Kul!

Varbergs BoIS mötte GAIS på idag och Mattias tog kidsen på Klacksparkens familjebuss till Gamla Ullevi. De betydde att jag möttes av ett tomt hus när jag kom hem. Tillfället togs i akt, joggingkläderna drogs på för jag tänkte att kan jag inte springa kan jag iaf gå väldigt fort och japp det gjorde jag. Fuskade liiiite i några få rejäla uppförsbackar (då joggade jag långsamt uppåt) men annars höll jag mig från att lyfta båda fötterna i luften samtidigt. Så, nästan 45 minuter och typ en halvmil senare kom jag tillbaka hem redo för en omgång 7minuterspass från mobilen. Och tänka sig!? Alla enbenssquats (inrådan på sjukgymnasten om ni minns) har gjort nytta för att sittande stolen kändes knappt 😀 på onsdag ska jag träffa både sjukgymnast och ortoped. Jag har nu ont i andra knät igen, känns ju sådär men det är kanske inte så illa?

Kollar du Jordskott på SVT? Om inte, gör det. Det är en bra serie! I klass med Bron. Ungefär.

Avslutar med en viktig fundering kring foton jag börjat se i mitt flöde på Facebook. Kloka tankar. Så snälla. Dela inte bilder av mördade ungdomar. Nånsin.


IMG_4121.JPG
4april: om speedy ullisar.
7april: om ett typiskt bra brev!
3 comments Lägg till din
  1. Jag kollar jordskott och tycker att den är otäck och lite konstig, när jag sen tycker att huvudrollens Eva verkar både korkad och knäpp borde jag inte titta … Men gör det ändå, för jag gillar sagor!

    1. Den är galet konstig, men jag gillar det där Twin Peaks-aktiga! Tittade på både Arkiv X och Millenium (tror jag det hette) och det här är väl lite samma stuk. Nä jag blir inte heller klok på henne (karaktären Eva alltså). Ica-Stig var en favorit däremot! Precis som Happy Jankell (skådespelartalang i blodet) och självfallet en hatkärlek till Göran Ragnerstam som jag här tycker är helt perfekt castad för rollen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *