14maj; om lekdejt, kassatjänst, vår, bilpool, löp och en sak till.

13maj: om ansvaret hos en förebild.
16maj: om regn en ledig dag.

Mattias var galet grym idag som fixat dubbel lekdejt för kidsen: varsin kompis för töserna! Alla fem gick till Spööökiteten, lekte, åt glass, gick hem å åt korv och bulle, byggde koja, dekorerade koja, fajtades lite om koja och sen gick kompisarna hem. Jag är imponiert brutalus. Själv hade jag aldrig kommit på en så galen, men rolig, idé!

Idag på jobbet var all ordinarie kassapersonal ledig så det blev mina pam-kollegor å jag som fick dra det lasset. Ett lass vi såklart drog med bravur 🙂 å det är rätt gött å ”bara” stå i kassan ibland mä 😉

Ute har det varit blå himmel å sol i stan. I Ullared var det stundtals både grått å regnskurar, men det grönskar galna mängder i skog och rabatter nu asså. Å rapsfälten är i sin apsiluta prime en dag som denna:såhär såg det ut när jag hämtade fjärde å sista bilpoolaren imorse!

Pigga GSL:en full av samåkare idag förresten. Som förr! Skojigt verkligen! Det ger bra energi att skratta så mycket som vi gjorde idag. – lyssnade bl a på hur mycket pengar €400′ är 😀

Väl hemma lockade soffan ikapp med Påskbergsskolan. Soffan förlorade, å efter att kids luskammats ånyo (tar det aldrig slut?) snörades skorna på och en kort runda blidde det. Vill inte utmana varken rygg, knä eller misstänkte Påskbergsmannen (en obehaglig filur som ofredat motionärer längs min slinga *fräs*) så det blev 2,1K med ett snittempo på 5:33. Sista 200 meterna lubbade jag under 5-tempo (hehe, lägst 4:15 sa Runkeeper, men det kan ju va galet!) och efter hade Påskbergsmannen inte haft några problem… jag var heeelt slut! Tänk att folk håller det tempot – å lägre – i en mil!!? Krejsi.

När jag badat klart (ääälskar verkligen mitt badkar!) drog jag luskammen genom mitt hår mä. Inte en pippa så långt ögat kunde nå, men mitt redan sen tidigare risiga hår ser nu ut som Ronja Rövardotters. Fast ljusare och med stänk av orange å grå 🙂

Nu ska min bedrövliga ischias å jag sova. Hoppas ni alla haft en fantastiskt fin Kristi himmelfärds dag idag!

13maj: om ansvaret hos en förebild.
16maj: om regn en ledig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *