16maj: om regn en ledig dag.

14maj; om lekdejt, kassatjänst, vår, bilpool, löp och en sak till.
17maj: om allsång i bilen med Millan och bjudmat ål däj lång!

Ibland är ilandsproblemen av väderkaraktär. När jag t ex jobbat hela kristihimmelfärdshelgen under tiden ungefär alla andra i Sverige njutit sol och blå himmel, då är det sisådär skoj att det idag – på lediga lördagen – ha oktobervind, gråregn och 11 grader. Kunde såklart varit värre iofs. Kunde ju ha snöat 😀

Planen var lunch på stan med flicksen idag (Mallias jobbat) och vi fick efter 40-årspresenthämtning hos konstgeniet och vännen Jennie, påhälsning på Lolles, utlovad shopping på BR Leksaker samt gnäll över vädret sällskap av min mamma för pannkakor på Torggrillen. Fantasilöst, jo, men väldigt prakt… öh trevligt!

Till kvällen kom min ena bästis och hennes båda söner på besök. Efterlängtat, för vi har inte träffats på bedrövligt länge! Vi åt grillad lax (och korv) och barnen lekte. Först lekte dom inne och sen ville dom ut så på med regnbrallor 🙂 väldigt roliga presenter hade mina tjejer fått i form av skjuta-iväg-skumgummiboll-”vapen”: dom gjorde succé hos kidsen! En annan rolig sak förresten var genusdiskussionen fem-, sex- och sjuåringen själva drog igång vid matbordet. Sexåringen gjorde misstaget att prata ”tjejsaker” och ujuj mina två gick igång direkt :p jag har närt små ifrågasättare vid min barm! *stolt* Tack för besöket Eva! Energiboost som alltid att träffa dig!

14maj; om lekdejt, kassatjänst, vår, bilpool, löp och en sak till.
17maj: om allsång i bilen med Millan och bjudmat ål däj lång!
10 comments Lägg till din
 1. Man får vara glad för det lilla i ifrägasättandet,.

  Jag blir lyckligare för M fågelholkande i vissa sammanhang än för hans okunskap I ANNAT

  1. Sorry mittinatten å jag är yrvaken (drömde bl a), fast hur menar du? Vad är litet i sammanhanget här och är inte fågelholk just okunnig! Imorron ser jag säkert allt klart å blir skrattad åt, men just nu fattar jag inte 😀

   1. Jag måste ha tappat en halv mening eller så och eftersom jag skrev nästan i sömnen har jag ingen aning om vad för klokt jag tänkte…

 2. Vädret sätter käppar i hjulet allt som oftast, konstigt att vi inte har lärt oss än 😉 vår byggställning står här och hånskrattar åt oss 😛

      1. I Göteborg bara blåst och liiite sol, men inget regn! Alls faktiskt – vicket är en smula märkligt när jag tänker på’t!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *