21maj : om Måns i Mellosemifinal (och en sommaravslutning på föris)!

20maj: om att shoppa skor. 
Dagarna tips: få ordning på det tekniska 🙂

Måns Zelmerlöw har just levererat Weltklasse i sin semifinal i Wien!! Jeez va bra! En finalplats måste vara en simpel walk-in-the-park efter ett så klockrent framträdande!! – å det trots vissna kameravinklar å ”ny” gubbe på scen 🙂 [två bidrag efter Måns sjöng en liten cypriot en galet vacker visa å nu ett bra bidrag från Slovenien: dessa tre måste vi se på lördag antar jag?]


Sommaravslutning på Millas förskola idag! Barnen satte upp en charmigt modifierad variant av Prinsessan och Draken. Succé såklart! Efteråt lämnade Millan över sina små blomsterkvastar till fröknarna med ett ”tacka inte mig, tacka mamma o pappa för det är dom som köpt dom!” varvid den första pedagogen skuttade direkt fram till oss med en kram och ett tack 😉 å när jag frågade om jag fick fota femåringen ihop med sina tre fröknar var dom på fötterna i ett nafs, och eftersom dom känner mig: redo att hoppa på ett två TRE! Blev ett par skojiga foton, men jag har gifvetvis lovat att inte nosa dem – iaf inte utan uttryckligt godkännande! Så jobbar jag :p

Tänk att vi har sån grym tur med våra fröknar!! Nästa år kommer Millan gå på en annan avdelning verkar det som, men vi kommer ändå inte släppa ”våra” pedagoger! <3

20maj: om att shoppa skor. 
Dagarna tips: få ordning på det tekniska 🙂
2 comments Lägg till din
 1. A byter ju upp sig till skola till hösten (våra femåringar går på skolan med nollorna) så vi ska ha sommarfest med ”avtackning” nästa vecka.. Dom tackar av barnen som ska sluta då, oavsett om de sedan går på ”sommarlovet” eller inte. Jag är dålig på avsked, och tänker att det också måste vara konstigt för pedagogerna, barn de har haft hand om i 4-5 år dagligen och så bara ”poff borta”, det måste vara känslomässigt tufft att gå igenom det på regelbunden basis tänker jag.

  Måns framträdande var ju helt galet bra! Jag tror vi ligger bra till på lördag 😛

  1. Jajustdet ja! Minns hur det var med V för några år sen.. jisses. för många år sen menar jag! 😀

   Om jag förstått det rätt gör dom om lite på avdelningarna i höst. Istället för att dela i 1-3 och 4-6 kommer dom dela ytterligare. Dom stora barnen på Millans avdelning kommer vara för sig och dom mindre för sig själva. Det är ofta rätt stor skillnad på en 3- eller 4åring å en 6åring så det låter klokt tycker jag!

   Ja ujuj!! Och så bra vi låg mä!! 🙂 H U R R A !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *