7maj: om braiga kontroller.

6maj; om ett sjukgymnastbesök, äntligen vårtemperatur, återblick och snart uppackad.
10maj: om internationella mammadagen!

Idag stod det nåt som jag gissar var politier och tittade på trafiken när jag susade till jobbet. Ska väl tilläggas att jag lyckligtvis susade i laglig hastighet precis när jag passerade, lyckosamt asså 🙂

Jag är en sån som blir överförtjust att se kontroller i trafiken! Tänk så mycket drägg och skit dom hittar (å då menar jag inte nödvändigtvis fartsyndarna). Idag på eftermiddagen instagrammade t ex en vän – som är polis – en bild som antydde att dom tagit en rattfyllerist. Hejja! tjöt jag både förtjust och förskrämd, det är änna otäckt vad det är för ena monster och potentiella mördare vi möter på vägarna…

6maj; om ett sjukgymnastbesök, äntligen vårtemperatur, återblick och snart uppackad.
10maj: om internationella mammadagen!
6 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *