19juni: om årets midsommarafton!

18juni: om att tycka en himla massa.
21juni: om högljudda trädgårdsgäster.

Båda familjens vuxna jobbade fram till halv tre så barnen lekte med sin mormor under tiden (t a c k ♥). Därefter drog vi från varsitt håll till Ätran/Gunnarp för midsommarfirande hos en av mina fina kollegor!

Här fiskades mellan regnskurarna abborre (japp det nappade två gånger!), spelades kubb, jagades runt tältet (nästan ingen kunde komma ikapp EmmaLi, hon är grymt snabb!!) och minglade på den enorma gräsmattan kantad av lupiner framför Ätran. Därefter åt vi sill, drack lite nubbe, käkade grillat och sen vidtog lekar av typen 4 lag tävlar i olika grenar. Halv tolv lämnade vi skeppet och då var midsommarsolen ännu inte helt under horisonten… ljusa underbara nätter! Och vädret var åtminstone till största del på vår sida!

En verkligt bra midsommarafton fick vi! TACK Carolina och Kim för en av de bästa familjevänliga midsomrarna hittills faktiskt! Alla var så rara å gulliga mot våra små tjejer och vi hade skitskoj alla fyra!

18juni: om att tycka en himla massa.
21juni: om högljudda trädgårdsgäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *