1juni: om att ha blitt snuvad på vivofit-steg?

31maj: om en resultatrapportering i tiden (och lite mors dag)!
2juni: om regn regn regn.

Idag har jag kunnat jämföra Garmins båda prylar Vivofit och Forerunner 15. Den förstnämnda är den som stått för stegräkning i fjorton månader och den andre har sedan en vecka fungerat som gps vid promenader och löpning. Att den ena mäter annorlunda än den andre framstår tydligt när löpklockan säger 18,39k och vivofit säger ”inte-ens-20′-steg”…?! Hur jag fått såmånga steg? Jo. Först gick jag ut till barnen hos farmoråfarfar i Trönninge. Sen fick jag sällskap av en cyklande Milla hem (femåringen trampade glatt på nästan alla fem kilometerna! en gång svängde vägen och inte Millan… men hon släpade skrattande upp både sig själv och cykeln ur dikes-åkern med meterhögt ”gräs”! 🙂 Nu ikväll kompispromenerad jag med alldeles-för-länge-sen-vi-sågs Jenny och vi fick se både kallbadhus i motljus av solnedgångshimmel och betande får på Hästhagaberget medan vi pratade och pratade och gick och gick och fick som synes ihop nästan 8 km.

Godkänt tempo mä tycker jag, och framför allt den trevligaste promenanixen på länge!

31maj: om en resultatrapportering i tiden (och lite mors dag)!
2juni: om regn regn regn.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *