26juni: om en fantastisk sommartiming på lediga dan!

25juni: om rejäla genomkörare.
28juni: om en dag efter en jobbfest 🙂

Först avslutning på friidrottsveckan med medalj, grill, diplom, vattenlekar för lyckliga kids och strålande sol på förmiddagen! Sen lämnades presanger snabbt till pedagoger på förskolan och därefter lunch i Apelviken. Eftermiddagen inleddes lite slött med en bok i min Fiam medan maken klippte häcken. Min tur kom och gräsmattan fick en omgång bakom Klippo manuellt (blåsa på tummen blidde tacken för det) och som final på denna riktigt braiga dan hade maken och jag slutligen fredagsmysfys med en ca sexåenhalv kilometers runda på förti minuter (snittempo 6:08) och sen åt vi förberedda äggmackor medan kidsen badade badkar! Wihoo ♥

Bäst beskrivs denna fredag ändå i bilder. Kameran har fått jobba hårt idag men de här två får symolisera hela rasket!


25juni: om rejäla genomkörare.
28juni: om en dag efter en jobbfest 🙂
4 comments Lägg till din
  1. Så härligt somrigt det låter! Här blev det inte alls det väder som var utlovat, ganska varmt, men mulet med svarta moln i ”kanterna”. Inget båtliv idag…

    Men jag har gått min lilla korta runda på 30 min. Sommartid mitt på dagen kan jag bara glömma att komma över stora vägen – men å andra sidan blir det fort väldigt igenväxt på gamla järnvägsspåret och jag är paniskt rädd för de fästingar som förmodligen väntar på människofrossa där.

    1. Jag har sett foton på att det minsann blivit båtliv för er nu! Så fantastiskt härligt det ser ut!

      Kan du inte sätta sånt där hundhalsband på dig? Fast på benet? Kanske kan hålla fästingarna borta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *