28juni: om en dag efter en jobbfest :)

26juni: om en fantastisk sommartiming på lediga dan!
29juni: om jobbstress. 

Rubriken says it all… det har varit en sjuhelskotta seg dag idag 😀 Men. Hade så jäkla skoj igår! Är galet glad för mina kollegor. De är av självklara orsaker en stor del av ens liv så jag har turen att ha arbetskompisar jag har så roligt med! Hejja er!

Nå. Nu ikväll slog Den Stora Rastlösheten till så jag var tvungen att ta en promenad. Fick sällskap en bit av maken, som skulle hämta sin cykel på Lolles, å fortsatte sen själv ner mot havet. Vilken kväll! Flera gånger hann jag ta mig tiden att verkligen känna efter: vi bor så jäkla vackert här:


inte många fötter har trampat Barnens Badstrands sand i år… hoppas det blir bättring på sommaren innan den är över på allvar!

 
fästningen, och till vänster skymtar de artificiella klitter kommunen satt upp: bravo!


det blomstrar nedanför norra fästningshörnan!

 
här nedanför har mååånga krabbor fångats när jag var liten!

  
en försmak, det kommer bli riktigt fint här! kommunen jobbar verkligen på att förbättra Varberg!

  
i Varbergs Fastighets regi byggs det för fullt mot väster… anar kostnaderna kommer skena i vanlig ordning… men fint blir det, det är jag säker på!


en massiv klump av sten, och mjuka blommor: häftig blandning!


lugnet vid Vallgraven bakom Societétsparken och Spöökitetslekplatsen!

Mobilen var med och drog ner tempot på promenaden avsevärt 😉 men rekreation är värt mer än ett lågt snittempo på pulsklockan en kväll som denna!

26juni: om en fantastisk sommartiming på lediga dan!
29juni: om jobbstress. 
8 comments Lägg till din
  1. Fina bilder! Och visst kan man promenera av olika anledningar, dom själsligt närande är nästan dom viktigaste för mig!

    1. Jag tycker det är viktigt att få båda! Jag behöver det fysiska, ofta kommer det själsliga på köpet då. Men ibland är det skönt att bara strosa mä, som när jag promenerar med mamma. Och ska jag ha tid att fota måste jag ha stängt av prestationsklockan 🙂

  2. Ha, ha, ha kan inte låta bli att påpeka att ”strosande” kan upplevas olika. Du tyckte att det var det vi gjorde när vi promenerade, jag blev andfådd och svettig den första gången och fick ett djupt skavsår den andra (ingen svett då dock) …det drabbas jag inte av när jag ”strosar” ensam, trots det ser jag fram emot nästa stros! Puss

    1. Andfådd är bra! Skavsår skitkass. Får grunda med skavsårsplåster och stödstrumpor till nästa gång! Say when bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *