6juni: om lördag som blev söndag, ett snabbt Sala-besök å en CL-final

5juni: om afterwork i det fria. 
7juni: om att ha baciller. 

Nationaldagen firade jag på jobbet medan resten av familjen frös på Apple Bay Day i Apelviken och sen lekte på Spööökitetsparken i Societén. Vädret blidde inte riktigt som förhoppat men framåt eftermiddagen sken solen fram och när jag kom hem möttes jag av Weberdoft över trädgården. Lyxigt på så många vis!

Familjen Wallén, som tjejerna å jag träffade på Koh Bulone förra året, gjorde den här helgen årlig trip till Gekås och passade på att hälsa på mig på jobbet! På kvällen såg jag på Facebook hur de var nere i hamnen och myste omkring så jag letade (heja Eniro) upp ett telefonnummer och bjöd hem dem på en snabb kaffe! Nästa gång måste vi försöka få till en bättre planering så att deras besök inte sammanfaller med jobbhelg 🙂

Halvslötittade på Champions League-finalen från Paris. Juventus fick stryk av Barcelona i en ganska svajig match. Sjuringen mycket nöjd såklart eftersom hennes lag vann! Själv kommer jag lägga mer energi på fotbollstitten på måndag när VM drar igång från Kanada. Surt att allt hamnar fel enligt dygnsrytmen, men vad värre är väl att alla matcher spelas på konstgräs. Hoppas verkligen på medalj för våra svenskor! Om än de väl i dagsläget är rankade femma?

5juni: om afterwork i det fria. 
7juni: om att ha baciller. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *