Dagsens tips: Yoogaia.

2juni: om regn regn regn.
4juni: om en rekreationsrunda efter jobbet 🙂

Som buzzador fĂ„r jag möjlighet att prova och utvĂ€rdera tjĂ€nster och produkter, gratis. Den hĂ€r gĂ„ngen fick jag prova pĂ„ att trĂ€na med Yoogaia. HĂ€r finns bĂ„de live- och inspelade klasser med all möjlig sorts yoga, mindfulness och stretching. Jag har testat nybörjarvarianter i form av inspelade pass, och… kan vĂ€l konstatera att jag Ă€r gruvligt ovig men att ryggen inte protesterade vĂ€rre Ă€n med nĂ„t annat!

 


foton hÀmtade frÄn Yoogiaias hemsida


 

Det jag verkligen gillar med den hĂ€r tjĂ€nsten Ă€r att jag har möjlighet att trĂ€na ensam, utan att jag behöver kĂ€nna mig fĂ„nig framför en massa andra mĂ€nniskor som sĂ€kerligen inte bryr sig om mig mer Ă€n jag bryr mig om dem, men… Ă€h du vet. Nackdelen har varit att eftersom jag Ă€r mer eller mindre total newbie pĂ„ yoga har jag fĂ„tt lĂ€gga för mycket energi pĂ„ att ”lyssna pĂ„ fröken” och för lite pĂ„ att faktiskt lyckas göra övningarna perfekt. Men. Jag tror faktiskt jag skulle kunna tĂ€nka mig fortsĂ€tta med den hĂ€r tjĂ€nsten, om jag bara vore lite mindre stel och lite mindre fĂ„fĂ€ng (det Ă€r skittrist att inte kunna göra en övning ens halvbra bara för att jag Ă€r byggd som ett kylskĂ„p)…

HĂ€r finns mĂ€ngder av bra variation. Traditionell yoga in absurdum, och mer inriktade avslappnings- eller styrkepass. Det finns stretching specifikt för löpare och det finns klasser som vĂ€nder sig till sĂ„na som mig, dvs med skador eller dĂ„liga kroppar. TyvĂ€rr lyckades jag inte fĂ„ igĂ„ng det som riktade sig till ”Hips and lower back” (det kĂ€nns ju som konstruerat för mig exakt?) men ska ge det en ny chans innan min provprenumeration gĂ„r ut. Hittade barnklasser ocksĂ„ faktiskt som jag tror jag ska testa pĂ„ kidsen ikvĂ€ll! Återkommer med recension dĂ€rifrĂ„n 🙂

Det gÄr att skriva upp sig för en fri 7-dagarsprovapÄ. Gör det tycker jag! Det Àr viktigt att ta sig tiden för sig sjÀlv, jag tror att yoga Àr ett jÀttebra sÀtt att bÄde trÀna och fÄ ro i sitt liv.

ps. Ett tips Ă€r att vĂ€lja flashspelaren, det laggade bedrövligt nĂ€r jag försökte titta ”vanligt” pĂ„ en inspelning först. Ljudet Ă€r tyvĂ€rr en akilleshĂ€l. Och sprĂ„ken Ă€r engelska och finska. Kanske kommer det pĂ„ svenska ocksĂ„ i framtiden?

2juni: om regn regn regn.
4juni: om en rekreationsrunda efter jobbet 🙂
2 comments LĂ€gg till din
    1. I vissa lÀgen Àr det ungefÀr sÄ jag kÀnner för engelskan nÀr det gÀller yogastÀllningar ;D

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *