12juli: om en tröttsöndag.

11juli: om familjefest och folkmord.
13juli: om allsångspremiär - typ!

Jo det var livat igår! Inte så sent, men livat! Idag desto o-livadare, således. Men efter en segsomkola förmiddag, en ungefär lika seg eftermiddag (hann boka hotell, jobb och privat, och rekat lite andra skojigheter iaf) och två barn som fått ut sin energi på longboard och kickbike på gatan så var det dags att snöra på sig dojjorna. Skrapade ihop 5,84 km på 35 minuter vilket ger ett snittempo på 6:02. Måste jag apsilut vara nöjd med, sett till omständigheterna 😉

Som referens hann jag i torsdags, när jag efter en bedrövligt lång och varm och underbemannad jobbdag, på samma tid något längre och snittade då 5:51 över 6K. Verkar som att jag inte kan springa fortare än såhär just nu. Blir till att starta intervallträningen igen! Och kanske inte löpa när jag är trött/en smula bakis/inte hunnit stärka upp mig ordentligt på gymmet först…?

Nu går jag in i sista jobbveckan innan tre v föräldraledigt! Tog just idag ut den allra sista timmen föräldraledighet för EmmaLi. I sista sekund typ eftersom hon börjar tvåan den 19:e augusti!

11juli: om familjefest och folkmord.
13juli: om allsångspremiär - typ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *