16juli: om upploppet!

Dagsens tips: PicMonkey!
18juli: om äntligen Hallifornia!

En fet försovning idag men med hjälp av världens bästaste frukostfixar-Mattias stämplade jag ändå in i tid på jobbet! Lite festligt att mitt ”FAN! Vaknade NU!!”-sms 7:14 på en sekund replikerades från chefen: ”Jag mä!” 😉 sicken awesome start vi fick på den här dan då… :p

Barnen hos sin farmor ikväll, lurigt med logistiken imorrn, så jag drog en repa motion efter jobbet. Hujedamej så svag 😀 drog lite armar å rygg och asså nä, klen som en mask. En smula seg också efter jobb etc, och korta löpturen hemifrån till hamnen (typ 1km) där gymet finns sög mer än väntat. Hade ont i benet (ischias) men det lyckades jag stretcha bort lite av – aldrig testat det förr men det gjorde inte skada på uppvärmda runpmukler iaf!

 

Nu återstår bara en dag och sen tre veckors föräldraledigt! Till sista minuten utplockat för sjuåringen nu: ska utnyttja tiden till max!

Dagsens tips: PicMonkey!
18juli: om äntligen Hallifornia!
16 comments Lägg till din
 1. Du vet väl att dagarna räcker till skolavslutningen i första klass om barnet fyller innan dess och annars till åttaårsdagen?

  1. Vände på det och trodde det var till åttaårsdagen eller tills dess barnet börjar andra klass, beroende på vilket som kommer först!

 2. Skönt att se ledighetsljuset!

  Vi tänker maxa Hallifornia imorgon (det gjorde vi typ idag också… Vilket känns i ansiktspigmentet) eftersom vädret för lördagen inte är så lovande. Men med trevligt sällskap kan vi säkert tänka oss en vända på lördag också.

  1. ’asså, ska det bli kasst? Har vägrat prognoser, detblirjusomdetblir 😉 får la köra torra aktiviteter om det är för visset vä’r?

   Imorron åker Marina & Co upp! De behöver säkert guidning i storstan 😀

   1. Vädret blir som det blir! *har messat di däringa Falkenbergarna* Känner mig dock ganska nöjd med prognosen i Billund på tisdag. 23 grader och lätt molnigt. Känns perfekt för Legoland.

    (Vi lyckades pricka in första regnet och svalluften på sex veckor i Vancouver… Men vi fick lite sol också)

    1. Perfekt väder igår och det låter som utmärkt prognos för Legoland mä!

     Synd vi inte sprang på er, länge sen och saknas <3

     1. Det var typ bara er vi inte träffade. En tag stannade vi var tionde meter och pratade med någon.

      1. I lördags träffade vi nästan inte nån! Eller jo, det gjorde vi såklart (vi träffade massov av känningar) men det märktes att det var mycket besökande gäster också!

      2. Det var just det! K sprang på massa utflyttade bekanta. Och sedan sprang jag på typ hälften av mina lokala vänner.

 3. Har du testat en sån där triggerpunktrulle för ischias-en? Det finns en på mitt gym och när jag väl vågade testa så är den ju så sjukt skön för alla trötta delar av kroppen, flera där som använder den på sjukgymnastrekommendation för ischias.

  Gött med bra relation till chefen tänker jag 😉 Och vädret, ja, det blir som det blir, 15 grader mitt i juli? Ja det är ju väder det också 😀 kan i alla fall hänga på gymmet utan dåligt samvete över missade strandtimmar för kidsen. Viaplay-gratis-månad känns som vi tajamde bra i år 😀

  1. PET-flaska med varmvatten är väl ungefär samma? Det har jag isf testat. Inte eg för ischias utan för löparknät. Har inte fått nåt särdeles bra resultat då men jag kan ju ha gjort fel 🙂 Anledningen till att stretchen funkade den här gången var nog för att jag var uppvärmd i musklerna redan. Att stretcha kalla muskler är ingen höjdare! Det jag har idag torde alltså vara falsk ischias, dvs typ muskelkramp om nerven, vilket gör lika ont men tydligen går att få bort på det här viset!

   Ja vi är ett svetsat gäng på jobbet. Vi hjälper och stöttar där det går, alla kan göra misstag (försova sig) å då är det bara att göra det bästa av situationen – den här gången synkade vi dessutom bra :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *