18juli: om äntligen Hallifornia!

16juli: om upploppet!
19juli - om Lolles höstfest 🙂

Sommar-Varbergs tillika årets höjdpunkt: H A L L I F O R N I A !

 
Sista dagen (av tre) idag. Jag som lägligt precis börjat min sommarledighet fick således stora doser sol på nosen ihop med massor av barn, ungdomar och vuxna nere vid Fästningen! Jag verkligen älskar detta arrangemang. Tredje året de kör nu och Hallifornia blir i takt med att det växer också bättre. Tydligare, mer mat, större sol, grönare gräsmatta, fler aktiviteter, toaletter och funktionärer. I samfix med Varberg Calling for Peace fanns det i år också oceaner av hängmattor att chilla i. Slutbetyg: 5 toasts!

16juli: om upploppet!
19juli - om Lolles höstfest 🙂
7 comments Lägg till din
 1. Ser härligt ut! Inser att jag nog bara varit i Varberg en gång på genomresa och inte stannat till tillräckligt länge. Nåväl, det blir kanske fler gånger.

 2. Kul, är det detta arr vi ska försöka tajma in nästa år kanske? Har för övrigt fått nos på en husvagn som vi får låna! Så nu ska här rekas camping under ett år framöver… Några tips?

  Ha nu en superduperledighet. Själv är jag ju back-in-business som du vet.

  Kram!

  1. JAA!! Det brukar vara vid samma tid, typ andra veckan i juli, så det kan vi väl hålla sikte på!

   Apelvikens Camping är bra sägs det, å då är det förhållandevis nära oss 🙂 de har tydligt familjetema med t ex pool å så ligger det ett kort stenkast från havet! Annars är det väldigt fint i Kärradal och Espevik, men det är nån mil norr om stan. Om ni vill backa ner den vid vår uppfart går det såklart också att lösa 😀 stå på gatan är väl inte så uppskattat kanske? 😉

   Ja jag såg att du är tillbaka. Hoppas det känns ok å att du orkar? <3 TACK å massa krams!!

   1. Apelviken är dyr och bra lyxcamping! Lite som att vara på charterresa. Men jag gillade det! Två nätter där gav mig tillräcklig mersmak för att kunna tänka mig campingsemester.

    I år kör vi ju fyra nätter med husbilen! (Minst)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *