24juli – om skådespelarpremiärer och ett soligt kalas.

21juli - om å va orkeslös. 
26juli - om Djurs Sommerland med goa vänner!

Filmkarriären inleddes kyligt. Idag gjorde töserna Hedbert filmpremiär som statister när Simon Vahlnes kortfilm för SVT sköt en mycket kort scen vid en glasskiosk. Det gick ömsom skapligt ömsom skitbra! Lite lurigt för våra väluppfostrade och lydiga barn att agera busfrön – som ska strunta helt i sin tjatiga mor 😉 – men kanske kan vi synas en snabb sekund eller så nästa år när filmen visas på tv!

 


På eftermiddagen bjöds det till försenat 40-årskalas i Tofta och solen sken som den aldrig gjort förr i år känns det som! HURRA för Edlundsarna, vicken skiva ni ställde till med!! Å sickla trevliga gäster ni hade 😀

Imorrn bär det av över Kattegatt när bl a Djurs Sommerland ska besökas. Ser fram emot att väderprognosen ska visa sig vara heeelt fel. Den lovar nämligen en månads ransons regn, på ett tredjedels dygn typ… Pliis. Be not true. Sol, jatack!

21juli - om å va orkeslös. 
26juli - om Djurs Sommerland med goa vänner!
4 comments Lägg till din
  1. Ja Annelie sa att ni varit superbra och att Milla ”skött” sig som olydig!
    Vi gjorde tydligen öppningsscenen till hela filmen i eftermiddags och det ska bli oroligt att se hur det blev, bortklippning finns nog alltid risk för men eftersom ganska många avvek vid sjutiden fick bilden tigthas åt så om de spar något därifrån finns nog risk för att fet ryggrumpa med fläta syns!
    Ha det så härligt i det yndiga landet!

    1. Ja dom var duktiga dom små! Och Annelie var grym som statistikansvarig. Seriös, peppig och glad! Svårt att tro det var hennes första dylika jobbuppdrag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *