10aug – om att lämna semesterlunken, köpa en dynbox samt montera en dynbox. 

8aug - om en trädgårdsfest i Kålltorp!
11aug - om min nya träningskompis ♥

Inte världens piggaste eller ens mest motiverade person som skuttade ur sängen när klockan ringde 6:08 imorse. En eller fyra snosslingar blev det innan jag skuttade upp. Eller skuttade förresten… mer av typen hala å dra om sanningen ska fram. Fast upp kom jag. Å fastnade i duschen. 

GSLen går på autopilot som tur är. Uppmärksam autopilot ska förtydligas. Men iaf. 

Glömde ta med sockar att jobba i visade det sig sen. Sommarskorna bärs bartoss (dvs dom jag har till å från jobbet) så vips blev det till att applicera en arsenal plåster medan jag skickade bedjande sms till kollegan som skulle komma först två timmar senare (tack till kollegans flickvän som ställde upp med strumputlåning! you’re a footsaviour!). Ytterligare en fadäs uppstod på morgonkvisten då tandborsten snällt låg kvar hemma på handfatet: påklädd med tandkräm å så. 

Efter jobbet drog bilen å jag till ett Jysk utanför Halmstad där vi plockade upp en av de ynka två i Sverige kvarvarande dynboxar modell större. Nackdelen med stora loungemöblemang upptäckte vi är att tillhörande kuddverksamhet kräfver två kubikmeter förvaringsyta. Typ. 

Dynboxar är ett kapitel för sig. Denna tog femton svärord, två barn som tvingades i säng för att inte hamna i skottgluggen samt ett skrapat ben. Äktenskapet intakt dock, till stor glädje eftersom vi igår firade stålbröllopsdag och därmed enligt avtal har minst förtiåtta gemensamma år kvar. 

Nu ska jag kämpa för att hålla mig vaken åtminstone en timme till. Annars vaknar jag pigg som en mört kl halv fyra i natt!

8aug - om en trädgårdsfest i Kålltorp!
11aug - om min nya träningskompis ♥
4 comments Lägg till din
 1. Kanske läge att ha en ”akutnecessär” på jobbet 😉 😀

  Bra jobbat med dynboxen, vi försöker undvika den sortens jobb, när vi ändå försöker så händer alltid nåt, nu senast en kofot i ögat *ops*

  Min kropp vill inte acceptera det här med tidiga morgnar, alls 🙁 vilket oroar mig lite, jag ska ju upp ÄNNU tidigare sedan *hua*

  1. Äh du känner väl mig kompis? Gifvetvis finns en sådan i skåpet på jobbet 😀 strumpor däremot… där hade jag missat att fylla på reservförrådet!

   Ja asså. Vi undviker det vi måste men tar vissa tjurar direkt vid hornen. Att vi fixade biffen igår var galet imponerande faktiskt. Under förutsättningarna torde allt gått åt helsefyr med expressleverans men det gick riktigt bra.

   Imorse ringde klockan 5:46… INTE coolt. Men du är väl mer morgonpigg än jag? Iaf kommer du snabbt in i rutinerna det är jag säker på! <3

   1. nja, jag har blivit morgonpiggare, men ”pigg” vet jag inte, jo efter ett träningspass men det hinns ju inte med om tågskrället går 6.22, i alla fall inte varje dag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.