16aug – om jobb på semestern, ver 1. 

15aug - om ett hotell with a view.
17aug - om att äta lunch i Vaxholm. 

Med en puls onormalt högre än vad som borde vara tillåtet landade jag igår kväll på rummet efter 5k i kuperad (läs: k u p e r a d ) terräng ovanför Nyckelviken – typ bakom hotellet. Stundtals mer släp än jogg, men sålänge tassarna är i luften är det iaf inte gång! Faktiskt nöjd med mig själv trots snigelsnitt på tempot, att jag vågade mig ut på helt okända vatten en lördagkväll är en vinst i sig! Å nä, jag hade inga lurar i öronen…

Idag jobb för hela slanten då. Fast först, frukost i vacker matsal och därefter väntan på taxin här:


Första stopp blev Lumapark och Tommy Hilfiger:


Tyvärr blev tjejernas och min planerade lekdejt inställd i sista stund så vi kunde hänkas till Armani Jeans istället. Tjejerna uppförde sig verkligen exemplariskt och sysselsatte sig både manuellt och digitalt:


Efter väl utfört arbete åt vi tidig kvällsmat på Strandvägen 1 och sen tog vi pendelbåten hem!


Nu sänker sig mörkret över staden på andra sidan fjärden och vi laddar inför morgondagen. Planen är morgonjogg – ska visa maken de glada backarna från igår! – och sen en tur ut i skärgården. Beroende på hur dagen och humören faller sig blir det (förhoppningsvis) en kort eller en lång tur ut bland öarna!

15aug - om ett hotell with a view.
17aug - om att äta lunch i Vaxholm. 
8 comments Lägg till din
 1. Vilken fin dag ni har haft – och så härligt att tjejerna får följa med <3

  När du kommer hem kommer "kuperad" att ha blivit platt 😉 Allt är relativt 😀

  1. Haha! Ja min egen hemmaplan menar du? Det här måste varit extremt? Eller ser det ut sådär runt Stockholm överallt?! Jeez… 140m höjdskillnad sa Garmin efter min lilla runda… efter den stora med Mattias igår morse gick vi ju uppför den första jävligaste backen (30m rakt upp typ) så den kom inte med i statistiken.

   1. Har inte en aning om ”normalt” stockholmshöjdläge 😀 Du får komma hit och springa lite platt 😉

     1. Jeah right 😀 Jag orkar ju bara springa en minut i taget 😉 men börjar få lite bättre ordning på löpsteget i alla fall. Regncheck på den till nästa sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *