19aug – om skolstart för en andraklassare!

17aug - om att äta lunch i Vaxholm. 
20aug - om att ha semester i rättan tid.

Kanske världens malligaste halvåttaåring rullade idag Morkullegatan fram efter att ha cyklat hem alldeles själv från terminens första skoldag! Premiär som andrakladdare (hennes egna uttryck!) och premiär för hemtransport solo! Det e änna rätt stort ändå? Att cykla hem själv från skolan! OCH att börja tvåan: På samma dag lixom! Tror minsann mamman är lite mallig hon mä 😀

Eftersom solen vrålsken och vi var lediga hela eftermiddagen, tjejerna å jag, drog vi iväg till en lekplats för att få sprätta loss lite! Eller asså, jag sprätte bara boksidorna i min Mari Jungstedt men kidsen röjde järnet:

komediantlekplatsen! - 19aug15
gungande töser!


Jojustdetja. Innan lekplats hann vi promenera om optikern och 1) fixa EmmaLis trasiga skakel eller skalm eller vad det heter och 2) låna hem bågar till mig igen. Dels hade den från hela Sverige eftersökta dykt upp, och dels fanns där plötsligt massor av n y h e t e r att botanisera bland i djungeln så… med hem följde: 2 gamla, 2 nya och 1 par nya till men dom har jag redan bestämt att jag inte ska ha! Tror jag redan bestämt vilja det blir förresten… :p Vill ni se?

17aug - om att äta lunch i Vaxholm. 
20aug - om att ha semester i rättan tid.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *