1aug: om surprisfestande för en förtiåring!

31juli - H U R R A  F Ö R  M A T T I A S ! !
2aug - om en söndag dagen efter.

Hujedamej! H u j e d a m e j ! Sicka vänner vi har! Sicket kalajs de ställde till med oss! Maken trodde han skulle på trettioårsfest men tji och när tio underbara gamla kompisar (å deras fruar å män) står på gatan och ylar JAA MÅÅÅ HAN LEEEEVAAAA! förbyts inledande besvikna neeej så typiskt nu när vi precis ska iväg! till ett med långsamt uppsprickande förvåning ööh, och blick på mig, vi SKA inte på trettioårsfest?!!… leendet hos dem på gatan var till en början bredare än överrumplade makens men snart sken alla ikapp i loungen på framsidan – där vi skålade i champagne, lite bubbelvin, annat vin och öl och fajtades i min musikquiz! En smula besviket blev det när jag under rättningen, till näst sista frågan, avslöjade att det var tävling utan pris… å med ”en smula” menar jag tvingades-ta-betäckning-bakom-gardinen-för-flygande-ord-och-attiraljer 😀 men skratten överröstade och det jag bär med mig är solen över fina mänskor i eftermiddagsljus!


Vi fortsatte i samlad tropp ner mot stadens mitt där bord på stadshotellet förberetts. Under glam och liv intogs där en middag av bra kvalitet och när vi till personalens outtalade men troliga förtjusning lämnade lokalen hade jag kramp i magen av skratt. Hevvegu’ kan man ha såhär skoj!?

Härifrån gick lämmeltåget – förutom två par som då lämnade för hemfärd – mot Societén. Baren fick flitigt besök och vi hade ett fint bord på uteserveringen. När det blev dags att svänga tassarna på dansgolvet var det lyckligtvis dags att vandra hemåt och efter pitstop för kebabrulle på Campinos (like the old days) skingrades resterande sällskap för vinden när vi solstrålade iväg åt varsitt håll.

Vilken kväll! Vilka vänner! Vilket firande! Hurra!

31juli - H U R R A  F Ö R  M A T T I A S ! !
2aug - om en söndag dagen efter.
2 comments Lägg till din
  1. fantastiskt, underbart och massa skojsigt tyckte vi med! Och sommarsol hade du lyckats trolla fram också! *hatten av*

    Vi gör gärna om – utan överraskning och utan fylleråring då 😀

    1. Är så glad att ni gjorde detta för Mattias! Han blev så glad! Skulle säkert sagt det bättre själv i sitt tacktal på Stadt, om han inte blivit så effektivt tystad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *