23aug – om en fysisk kamp med en enveten en.

22aug - om heta intervaller med maken och sen bli brädad av en halvsexåring!
24aug - om att släppa på kontrollen...

Hujedamej! Med en fogsvans som enda tillgängliga verktyg samt en ynka handske att dela på kan en göra sig ett rätt bra träningspass en söndag, med en enveten och förbaskat sticksig gammal en… full story below:


Först fanns en enebuske. Ett sticksigt antikt elände som funnits sen Kevin Costner gick i kortbyxor (han är född 1955). Vi har friserat och beskurit och hållit efter men till slut fanns ingen återvände: enens roll som vindfångare, insynsskydd etc har spelat ut sin roll. Den har vuxit och vuxit och till slut var den över sina proportioner.

Under tiden vi kämpade:

Å sen, sen ser det ut såhär! Nu får vi leva med att grannarna har insyn i trädgården! Å att Varberg Energi ser rätt in i vårt kök… men så ljust det blev! Och altanen blev massa större i ett nafs 🙂
Jappsidejsi! That’s all folks!

22aug - om heta intervaller med maken och sen bli brädad av en halvsexåring!
24aug - om att släppa på kontrollen...
3 comments Lägg till din
 1. Alltså den där insynen minskar du ju lätt med lite hemmafixeri, lite markisväv och några pinnar 😉 Bättre att kunna välja när man vill ha in ljus och när man vill ha insynsskydd.

  Bra kämpat!

 2. Äh, grannen är väl inte ondsint, och på Varberg Energi ska de jobba, inte stå å glo!
  Jättefint blev det… men jag gissar på barrigt i gräsmattan!

  1. Haha! Nä inte den grannen iaf, men de rakt över gatan – och de som eventuellt promenerar längs densamma – kan ju nu se rakt in i trädgården 🙂 hoppas du har rätt ang VE också 😀

   Tack! Å jo… gruvligt barrigt. När kommer du med krattan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *