30aug – om en solbränd nos nästsista dagen i augusti!

29aug - om en kräftskiva som minnesfest.
31aug - om klappormar.

Med två älskade små töser hos sin farmor och farfar gjorde jag idag nåt jag inte gjort på många många år: jag låg å slöade i en solsäng på altanen! Nästan hela dan! Det kan en liksom se resultatet av nu. En osedvanligt skär nos – med tillhörande hals – smyckar mitt ansikte nu ikväll… undrar om det hinner lägga sig till imorron? Å förutom sol-ovan hals: ögonlocken. Dom har jag nog aldrig lyckats bränna förr?!

Det ska apropå väder vara vindstilla och vackert fast lite molnigt kanske imorn mä: jag fattar ingenting! Sommaren kom liksom, och jag lyckades pricka in mina två semesterveckor helt p e r f e k t !

I eftermiddags har det varit kalas för min svärmor, den blivande jubilaren. Trevligt som alltid, och på altanen satt vi och svettades för jisses så varmt det är hos dem! Min farfar, han fyllde ju 95 i våras, hänger glatt med på såna här äventyr. Tro jag det! Välkomna avbrott i vardagstristessen! Förresten kan svärmor sjunga When I’m Sixtyfour i ytterligare en dag, sen blir det inte så mycket framtid i visans undring :p

När vi kom hem var det bums i säng för skolbarnet – och hennes syster – och jag snörade på mig dojjorna för att medelst långsam promenad försöka reda ut min sedan imorse stela och onda rygg. Vad jag har gjort vet jag inte men det passade liksom inte så bra att ligga raklång med en tjurig ryggsmärta. Nu blev det en halvmil i kvällsmörkret (och -värmen) så vi får la se om det leade upp nåt?

Tjenixen!

29aug - om en kräftskiva som minnesfest.
31aug - om klappormar.
One comment Lägg till din
  1. Anita kan i likhet med Inga glädja sig åt att ha haft fint väder på nästan alla sina födelsedagar, båda jungfrur såklart,och därför födda under denna underbara tid. Beröm även till make och son som hjälptes åt med maten (när födelsedagsbarnet grundat) och barnbarnens sprutsprudlande lek!

    jag promenerade också några tusen steg efter hemkomst och nu har jag hållit mitt egenlöfte om minst 15000 steg om dagen i drygt en vecka…. måtte det snart göra sig synligt på vågen!
    puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *