7aug – om en lång väg till Lysekil :)

5aug - om mina vackraste i Bohuslän!
8aug - om en trädgårdsfest i Kålltorp!

Vädret hemma i Varberg har tydligen varit fantastiskt. Hos oss i Strömstad har det varit ”sådär”. Igår drog vi således till Havets Hus: tog bilen till pendlarparkering och åkte sen tåg, buss, buss, tåg och tåg till och från Lysekil. Gifvetvis strålade solen från en blå himmel hela dan bara för det 🙂

Det var ingen enkel resa heller. När en kvarts försening höll på att ställa allt på ända och vi fick springa ikapp bussen trodde vi i vår enfald att enligt tidtabell anslutande buss i Hallinden skulle finnas där men nä’rå… 30 sekunder innan vi anlände (tillika samma mängd sekunder efter tidtabell) försvann anslutande buss… asså… Västtrafik. Nötter och bollhuven. Hade bara mänskan på kundtjänst visat lite intresse hade det kanske lindrat smädan 🙁

I Lysekil pågick Women’s Race så fullt med segelbåtar, dyra bilar och mänskor. Vi passade ungefär noll in där och flydde in på Havets Hus där torskar och maneter fångade vårt intresse. En sjögurka fick klapp också! Nöjda barn, nöjda föräldrar!

 

Väl hemma i Strömstad igen promenerade vi till Skagerack för att äta kvällsmat – morfarn och pappan körde in bilarna från pendlarperkeringen i Skee. Ett sorgligt besked mottogs precis innan vi fick ett bord och en av rosorna utanför restaurangen ropade på mig:


Maten var god och efteråt fick ungarna lekt av sig lite innan vi for hem till Knarrevik och åt en sen kvällsglass!

Nå! Blev en bra dag, om än mer än halva dan spenderades i Västtrafiks regi… :p

5aug - om mina vackraste i Bohuslän!
8aug - om en trädgårdsfest i Kålltorp!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *