8aug – om en trädgårdsfest i Kålltorp!

7aug - om en lång väg till Lysekil 🙂
10aug - om att lämna semesterlunken, köpa en dynbox samt montera en dynbox. 

Oj sicken skiva! I vackert dukat tält åt och drack och skrattade vi tills midnatt hos min ena bästis ♥


Alla trevliga släktingar, vänner och grannar lät oss hålla låda och när Monken sent på kvällen drog igång ett musikquiz teamade jag med en man som hette Björn och det visade sig vara ett vinnande koncept!

Några fler foton än det ovan har jag tyvärr inte från kvällen! Men… det är kanske lika bra det :p

7aug - om en lång väg till Lysekil 🙂
10aug - om att lämna semesterlunken, köpa en dynbox samt montera en dynbox. 
3 comments Lägg till din
  1. Det är nog så att en del fester gör sig bättre i verkligheten än på bild… Så har jag ofta tänkt när jag scrollat meterlångt genom bilder där för mig okända sitter och skrattar…

  2. Alltså, inte för att jag är snål eller ogin – men om jag inte vet vad folk har så roligt åt, kan jag ju inte dela glädjen. Fast å andra sidan… festbilder på allvarliga människor är ju inte kul det heller.

    1. Haha! Jaa… vi kan väl säga som så att du är en god väg på spåren varför jag sällan publicerar bilder från partaj och middagar! Det är trevligt för oss som var där, men… äh 🙂 dessutom ser en sällan så fördelaktig ut på bild som en liksom gör i verkligheten! Märkligt det där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *